ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ
"Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός"
Ο Μαχαμαντού Ντιαρά δηλώνει ότι τον ενδιαφέρει η πρόταση του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι είπε ο Αφρικανός μέσος.
Με προπόνηση στο ΒΑΚ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Έξτρα πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαρ και Περογαμβράκης
Με προπόνηση που έγινε στο ΒΑΚ και πήραν μέρος όλοι οι παίκτες πλην των Μπούρμπου και Βαλεριάνου που είναι τραυματίες και έκαναν θεραπεία, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Το πρόγραμμα του Νίκου Αναστόπουλου περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, παιχνίδια με την μπάλα, στημένα και τελειώματα φάσεων.
Παράλληλα, οι Μοχάμεντ Σαρ και Αλέξης Περογαμβράκης πήγαν το πρωί στο ΒΑΚ και έκαναν έξτρα πρόγραμμα για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.
Η τελευταία προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ θα γίνει το Σάββατο στις 19.00 στο "Γεντί Κουλέ", ενώ πριν την έναρξη της προπόνησης θα γίνει και ο αγιασμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο Μαχαμαντού Ντιαρά δηλώνει ότι τον ενδιαφέρει η πρόταση του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι είπε ο Αφρικανός μέσος.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού την απόκτηση του Ζοάν Βερδού.
Ο Ινίγο Λόπεθ βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ.
Ολυμπιακός Βόλου και Παναιτωλικός θα παίξουν τους κόπους τους σε μια χρονιά διεκδικώντας το τελευταίο εισιτήριο για την Superleague.
Το πλάνο του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν μπαίνει σε εφαρμογή. Μια ανάσα οι "πράσινοι" από τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Προχωρημένες οι συζητήσεις και με τον Νίκο Παππά. Προφορική συμφωνία με Γκιστ.
Η αγγλική ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ για την ερχόμενη περίοδο. Διαβάστε αναλυτικά τα παιχνίδια των ομάδων για τη σεζόν 2013/14.