ΟΦΗ

Διοίκηση η ομάδα Κορωνάκη

Διοίκηση η ομάδα Κορωνάκη

Ο Σήφης Κορωνάκης αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στον ΟΦΗ. Διαβάστε την ανακοίνωση του.

Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ αναρτήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης δήλωση του Σήφη Κορωνάκη, ο οποίος είχε αναλάβει ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια σχηματισμού διοίκησης στοιχειωδώς ικανής να διαχειριστεί την οικονομική κρίση του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση Κορωνάκη:

" Δεν νομίζω ότι είναι ώρα για λόγια. Ο ΟΦΗ χρειάζεται έργα. Μαζί με φίλους της ομάδας μας θέλουμε να αναλάβουμε τις τύχες της και να δώσουμε τις λύσεις που έχει ανάγκη για να προχωρήσει. Κάνουμε προσπάθεια για να συγκεντρωθούν χρήματα που είναι αναγκαία για να τηρηθούν οι συμφωνίες που έχουν γίνει. Αύριο στις 11:00 θα καταθέσουμε σχετική αίτηση στο πρωτοδικείο Ηρακλείου. Θα επαναλάβω ότι ο ΟΦΗ σήμερα περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη όλους τους φίλους του".

Η διοίκηση που θα προκύψει από το Πρωτοδικείο φέρεται να απολαμβάνει της στήριξης του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, με τον οποίο συναντήθηκε ο Σήφης Κορωνάκης συνοδευόμενος από τον Κώστα Τουγλή.

Ο τελευταίος -πρόσωπο της εμπιστοσύνης του Κουράκη- θα είναι κατά τα φαινόμενα ο μόνος (πέραν του Κορωνάκη) από την προηγούμενη διοίκηση (Πρωτοδικείου) που θα συνεχίσει στο πόστο του.

Το νέο σχήμα, στο οποίο ενδέχεται να επανέλθει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς, θα είναι αρχικά επταμελές ενώ αργότερα θα διευρυνθεί κατά 4 μέλη, που θα προέρχονται από τους άλλους (πέραν του Ηρακλείου) νομούς της Κρήτης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ