ΟΦΗ

Δερμιτζάκης: "Με πείραξε η εικόνα"

Δερμιτζάκης: "Με πείραξε η εικόνα"
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν στάθηκε τόσο στην ήττα από την Βέροια, αλλά στην εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής. Τι είπε για τους τραυματισμούς.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν στάθηκε τόσο στην ήττα από την Βέροια, αλλά στην εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής.

Μεταξύ άλλων ο Παύλος Δερμιτζάκης είπε:

" Η νίκη της Βέροιας είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Παρά το ότι ήρθαμε και ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα ήρθαμε για να πάρουμε την νίκη και ένα θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς από τα πρώτα 20' όπου ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στην τακτική μας.

Μπορούσαμε και κλέβαμε μπάλες για να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο χωρίς αποτέλεσμα μετά το 20' η ομάδα έχασε τον ρυθμό. Δεν ήμασταν καλοί στο κομμάτι της ανάπτυξης. Αργούσαμε και δεν μπορούσαμε να έχουμε την εικόνα που θέλαμε σαν ομάδα.

Θα μπορούσαμε με τα προβλήματα που βλέπαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Είχαμε όμως τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Κάτι που μου συνέβη πρώτη φορά και δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το ματς όπως έπρεπε.

Δεν με πειράζει τόσο η ήττα και νίκη της Βέροιας γιατί η ήττα αυτή δεν ήταν ούτε η πρώτη ή η τελευταία. Με πειράζει η εικόνα και δεν ήταν η εικόνα που αρμόζει σε μία ομάδα όπως ο ΟΦΗ.

Θέλω να πιστεύω ότι όταν αξιολογείς σωστά μόνο χρήσιμα συμπεράσματα βγάζει ώστε μέσα από την δουλειά να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα. Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά και θέλω να πιστεύω ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα φθάσουμε στο επίπεδο που όλοι θέλουμε. Συγχαρητήρια στην Βέροια και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της".

Για τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές του είπε: " Ο Κουτσιανικούλης υπέστη θλάση, ο Τριποτσέρης δέχθηκε γονατιά στον τετρακέφαλο και του έκανε αιμάτωμα και ο Ζόρο που ξέραμε ότι δεν ήταν έτοιμος γιατί αποκτήθηκε πριν λίγο καιρό αλλά χρειάστηκε να μπει και ίσως έκανε κάποια κίνηση που τον ενόχλησε".

Για το αν τον προβληματίζει ότι η ομάδα του δεν σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δήλωσε: " Με προβληματίζει και πάρα πολύ μάλιστα. Δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να αναδείξουμε αυτό το θέμα. Σίγουρα μας απασχολεί ότι δεν σκοράρουμε και είχε αμυντικά προβλήματα".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ