ΟΦΗ

"Αζερμπαϊτζάν καλεί Γκατούζο"

"Αζερμπαϊτζάν καλεί Γκατούζο"
Γκατούζο INTIME SPORTS

Σύμφωνα με ιταλικά και αζέρικα ΜΜΕ, η Χαζάρ Λενκοράν από το Αζερμπαϊτζάν βλέπει στο πρόσωπο του Τζενάρο Γκατούζο τον αντικαταστάτη του Ογκούζ Τσετίν, για την τεχνική της ηγεσία. Τι είπε ο Ιταλός.

Ο Τούρκος τεχνικός, Ογκούζ Τσετίν, αποτελεί παρελθόν από τη Χαζάρ Λενκοράν, με την αζέρικη ομάδα να βλέπει το πρόσωπο του Ιταλού ομόλογού του, του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία.

"Έχω πάντα ως στόχο, κατά τη διάρκεια της καριέρας μου,να εργαστώ σε μια χώρα όπου το ποδόσφαιρο σαφώς επεκτείνεται. Νομίζω ότι η κατάσταση του ποδοσφαίρου στο Αζερμπαϊτζάν είναι αυτή: το ποδόσφαιρο μεγαλώνει εκθετικά μέρα με τη μέρα. Και ονειρεύομαι να εργαστώ σε μια χώρα με μέλλον. Θέλω να δοκιμαστώ σε διαφορετικά κλαμπ της Ρωσίας, αλλά πρώτα θα ήθελα να προσπαθήσω να κερδίσω εμπειρία στο Αζερμπαϊτζάν", δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην αζέρικη ιστοσελίδα, derbi.

H Χαζάρ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν κι απέλυσε πριν λίγες μέρες τον Τούρκο τεχνικό της ομάδας, Τσετίν, μετά την ήττα από την Καραμπάγκ και την ισοπαλία απέναντι στην Αζάλ Πεσεκάρ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ