ΟΦΗ

Αρκετά προβλήματα για τον Πετράκη

Αρκετά προβλήματα για τον Πετράκη
INTIME SPORTS

Με αρκετά προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (19/3) στον ΟΦΗ. Φιλικό την Τετάρτη (20/3) με τον Ατσαλένιο

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τρίτη (19/3) οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το διήμερο ρεπό, με τις απουσίες να είναι αρκετές για τον Γιάννη Πετράκη.

Οι Περογαβράκης, Καπουράνης και Ιωαννίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τον τελευταίο να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μπανούσης, Γιαγκιόζης και Κουρδάκης με ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Γουναρίδης έκανε μόνο γυμναστήριο καθώς έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Σαρ που έχει άδεια, ενώ στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψε ο Μονιάκης.

Στο μεταξύ, φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΟΑ θα δώσει την Τετάρτη (20/3) ο ΟΦΗ στις 17.00 στο ΒΑΚ, ενώ υπάρχει και προπόνηση το πρωί (7) για τους παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό. Επίσης, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν και το πρωί, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, στις 9.30 και στις 10.30.

Τέλος, μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, ο Θανάσης Παπάζογλου θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών για τις επτά κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε, στα ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει ο ΟΦΗ μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος με Πανθρακικό και Αστέρα Τρίπολης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ