ΟΦΗ

Αποφασίζουν για τον διάδοχο

Αποφασίζουν για τον διάδοχο
Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΟΦΗ επικεντρώνονται στην εξεύρεση του αντικαταστάτη του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία, με τον Νίκο Αναστόπουλο να παραμένει το φαβορί.

Βάλσαμο για τον ΟΦΗ το γεγονός ότι αυτήν την αγωνιστική η αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου θα κερδηθεί στα χαρτιά. Είναι τέτοια η κατάσταση που επικρατεί, που το αγωνιστικό μέρος έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Νίκος Μαχλάς και Ανδρέας Μανουσάκης είναι εκείνοι που έχουν επιδοθεί στην προσπάθεια για να κλείσει ο νέος προπονητής, με τον Νίκο Αναστόπουλο να παραμένει αυτή τη στιγμή το φαβορί. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένες, αλλά συμφωνία δεν έχει προκύψει.

''Ο Αναστόπουλος είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Έχει δουλέψει εδώ και ξέρει να διαχειριστεί την κατάσταση που επικρατεί τώρα στον ΟΦΗ'' σχολιάζουν οι άνθρωποι της ομάδας. Οι οπαδοί είναι βέβαιο ότι έχουν τις αντιρρήσεις τους για την συγκεκριμένη επιλογή, καθώς δεν ξεχνούν ότι ο Αναστόπουλος άφησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού για να πάει στον Ατρόμητο. Είναι, όμως, στιγμή για συναισθηματισμούς στην ομάδα του Ηρακλείου σε αυτήν την τόσο κρίσιμη καμπή;

* Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ