ΟΦΗ

Από Τρίτη η απόφαση για τα δελτία

Από Τρίτη η απόφαση για τα δελτία
Δαμιανάκης INTIME SPORTS

Ούτε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μπορεί ο Νίκος Αναστόπουλος να υπολογίζει στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Η ΕΠΟ δεν πήρε απόφαση για το αν εκδοθούν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων.

Την Παρασκευή (20/2) θα γινόταν γνωστό το αν εκδοθούν τελικά τα δελτία των παικτών που πήρε ο ΟΦΗ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Διέρρευσε, ωστόσο, ότι οριστική απόφαση θα παρθεί τελικά την Τρίτη (24/2), μια και η αρμόδια επιτροπή ζήτησε περαιτέρω έγγραφα.

Αυτό σημαίνει ότι οι Κρητικοί θα παραταχθούν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και πάλι με λειψό ρόστερ. Ο Μονιάκης είναι τραυματίας, ο Μερεμπασβίλι τιμωρημένος και στην παρούσα φάση οι διαθέσιμοι παίκτες είναι μόλις 14.

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΜΟΝΙΑΚΗΣ

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 24ης αγωνιστικής πήρε ο Μανώλης Μονιάκης. Ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ σημείωσε με φάουλ το 1-1 και στη δήλωση που έκανε για τη βράβευση που του έγινε από τον Γιώργο Στεφανουδάκη ανέφερε: ''Έχω δηλώσει ότι είμαι στρατιώτης του ΟΦΗ και ο τελευταίος που θα φύγει από εδώ μέσα θα είμαι εγώ. Αυτό το βραβείο το αφιερώνω στην οικογένεια μου και περισσότερο στην γυναίκα μου και το παιδί μου. Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα μου που είναι κοντά μου συνεχώς''.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ