ΟΦΗ

Ανοιχτά μέτωπα παντού

Ανοιχτά μέτωπα παντού
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον ΟΦΗ. Μπροστά σε νέο κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών η ομάδα ύστερα από ενεργοποίηση ποινών. Την Τετάρτη (4/3) η έφεση για την τιμωρία λόγω των επεισοδίων με τον ΠΑΟ. Καμία ενημέρωση για τα δελτία.

Αργός θάνατος είναι αυτός για τον ΟΦΗ. Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Βερόν και Μπούρμπος κίνησαν την διαδικασία ενεργοποίησης ποινών για οφειλές προς το πρόσωπό τους, με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι μπροστά σε νέο κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών.

Την ίδια ώρα, παλιά μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, οι Ανδρέας Μανουσάκης, Γιάννης Φασομιτάκης και Αντώνης Κουτάντος, αλλά και ο σύλλογος μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ κατέθεσαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου Νίκο Μαρκάκη μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την οικονομική κατάσταση της κρητικής ΠΑΕ, ύστερα από στοιχεία που συνέλεξαν απο τον οικονομικό έλεγχο. Επίκεντρο των κατηγοριών ο πρώην πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα δελτία των νεοαποκτηθέντων, δεν υπάρχουν νεότερα και η ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι απόφαση θα υπάρξει από βδομάδα. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, δηλαδή. Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (5/3) ο ΟΦΗ κοντράρεται με την Ξάνθη για το Κύπελλο και ο Νίκος Αναστόπουλος υπολογίζει το γνωστό ρόστερ των 15-16 παικτών.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ