ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Χωρίς φρεσκάδα δεν κοντράρεις τον Παναθηναϊκό"

Αναστόπουλος: "Χωρίς φρεσκάδα δεν κοντράρεις τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Στην έλλειψη φρεσκάδας και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει το εύκολο γκολ στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την εικόνα του ΟΦΗ στο ματς με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει το εύκολο γκολ που της λείπει σε παιχνίδια όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά ο Αναστόπουλος σημείωσε:

«Ήταν φανερό ότι δεν είχαμε φρεσκάδα που απαιτεί ένα τέτοιο παιχνίδι. Κατ’ εμέ είναι δικαιολογημένο γιατί κάναμε μια φοβερή προσπάθεια πριν από δυο μέρες και είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ αργοί, δεν είχαμε την φρεσκάδα που χρειάζεται με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το γκολ προήλθε από λάθος μας, ενώ βρισκόμασταν έτοιμοι για επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που έγιναν ισορροπήσαμε το παιχνίδι, ήμασταν πιο αποφασιστικοί, δείξαμε περισσότερη ενέργεια αλλά σε ένα καθοριστικό σημείο του ματς ήρθε η διακοπή και εκεί κάπου τελείωσε το πράγμα για εμάς. Στα εναπομείναντα οκτώ λεπτά δεν είχαμε ότι χρειαζόταν. Ξεχνάμε το ματς και ετοιμαζόμαστε για μια εβδομάδα δύσκολη, πρέπει να ετοιμαστούμε για το ματς με το Αστέρα κι ενώ την Τετάρτη έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό».

Για να συμπληρώσει: «Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που δεν σκοράρουμε. Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και κάπου μέσα μας και ψυχολογικά είμαστε λιγάκι πιεσμένοι. Κυνηγάμε το γκολ, το θέλουμε, τελειώσαμε σήμερα το παιχνίδι με τέσσερις επιθετικούς. Μας λείπει το γκολ, είναι ένα θέμα. Για να σωθούμε χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη. Ούτως ή άλλως η πορεία μας είναι αξιέπαινη όμως, δεν το συζητάμε. Ο στόχος της παραμονής έχει εξασφαλιστεί ουσιαστικά από τον πρώτο γύρο».

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ