ΟΦΗ

Αναστόπουλος: "Δεν φοβάμαι τον ΟΦΗ αγωνιστικά"

Αναστόπουλος: "Δεν φοβάμαι τον ΟΦΗ αγωνιστικά"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε στον "Sport24 Radio 103,3" και τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Παντελή Βλαχόπουλο, ότι ο ΟΦΗ θα ξεπεράσει τα προβλήματα και θα πετύχει τον στόχο του.

Λίγη ώρα μετά την παράταση που δόθηκε στον ΟΦΗ για να μπορέσει να ρυθμίσει τις οφειλές του και να αγωνιστεί κανονικά στο ματς της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης φιλοξενήθηκε στο "Sport24 Radio 103,3" και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ΟΦΗ:
'Μέσα από τα προβλήματα στον ΟΦΗ δυναμώνουμε και είμαστε ενωμένοι''.

Πως νιώθει που αναλαμβάνει συνήθως στην καριέρα του δύσκολες αποστολές:
''Αυτά τα έχω βιώσει δεν μου φαίνονται παράξενα. Ο ΟΦΗ θα πετύχει τον στόχο του, δεν τον φοβάμαι αγωνιστικά''.

Για τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο: '
'Ο ΠΑΟΚ στην αρχή έδειξε κάποια στοιχεία, όμως στην πορεία φαίνεται ότι δεν έχει βαριά φανέλα, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε τις ήττες αυτές και από το -7 βρέθηκε στο +2.

Για την 2η θέση υπάρχουν ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης που δεν ξέρω αν θα αντέξει, ο Παναθηναϊκός που δείχνει να έχει επιθετικό πρόβλημα όταν δεν σκοράρει ο Μπεργκ, ενώ ο Ατρόμητος απογοητεύει''.

Για την απόλυση Μίτσελ:
"Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε για το καλό της ομάδας και σταμάτησε την συνεργασία. Είναι αλήθεια ότι υπήρχε θέμα αν έβλεπες τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού και την εικόνα που παρουσίαζε στους αγώνες. Θεωρώ ότι αν πήγαινε με τον Μίτσελ στην Ξάνθη, ο Ολυμπιακός δεν θα έπαιρνε τη νίκη. Όσες φορές έχει επέμβει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στις εξελίξεις της ομάδας, το αποτέλεσμα ήταν θετικό''.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ