ΟΦΗ

Ανακοίνωση για φωτογραφία Θοδωρή Βαρδινογιάννη

Ανακοίνωση για φωτογραφία Θοδωρή Βαρδινογιάννη

Για "βέβηλες πράξεις" και με το μήνυμα πως ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ήταν ο μεγάλος ηγέτης του ΟΦΗ, η κρητική ΠΑΕ τόνισε πως θα ξαναμπεί η φωτογραφία του στο "Γεντί Κουλέ". Διαβάστε την ανακοίνωση...

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ για την επανατοποθέτηση της φωτογραφίας του Θεόδωρου Βαρδινογιάννη στο "Γεντί Κουλέ".

Για "βέβηλες πράξεις" αλλά και μεγάλο ηγέτη που είναι στην καρδιά μας αναφέρεται η ανακοίνωση.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

"ΟΙ βέβηλες πράξεις μερικών μεμονομένων και γνωστών θαμώνων των γηπέδων σαφώς δεν εκφράζουν την επιθυμία των φιλάθλων της Κρήτης, να τιμήσουν τη μνήμη του Θεόδωρου Βαρδινογιάννη.

ΟΙ Κρητικοί ούτε ξεχνούν ούτε είναι αγνώμονες. Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ήταν ο μεγάλος ηγέτης του ΟΦΗ, μένει στη καρδιά μας και η μορφή του θα κοσμεί το γήπεδο που φέρει το όνομα του."

Μαχλάς: "Οι υπεύθυνοι να συλληφθούν"

Για τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην παραλία του Ηρακλείου κοντά στο Παγκρήτιο μετά αιματηρά επεισόδια και το θάνατο ενός οπαδού, ο Νίκος Μαχλάς στο περιθώριο του συνεδρίασης του ΔΣ του ΟΦΗ, είπε αναφερόμενος.

" Οι υπεύθυνοι να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Εμείς δεν θέλουμε φιλάθλους που συμμετέχουν σε τέτοιες διαδικασίες. Πρέπει να απομονωθούν και να μείνουν μακριά από την ομάδα και το γήπεδο μας".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ