ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τα μισά ο Σκούρτης

Τα μισά ο Σκούρτης
Σκούρτης INTIME SPORTS

Η δεύτερη επικράτηση της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Superleague είχε την... υπογραφή του Βασίλη Σκούρτη. Το... 50% του 22χρονου επιθετικού και η επιθυμία του να αγωνιστεί πάλι στο εξωτερικό.

Μετά το 1-0 επί του Πανθρακικού, η Νίκη Βόλου επιβλήθηκε με 2-0 της ΑΕΛ Καλλονής και κατέκτησε το δεύτερο τρίποντο στη Superleague. Απέναντι στην ομάδα της Λέσβου, πρωταγωνιστής ήταν ο Βασίλης Σκούρτης, που πέτυχε και τα δύο τέρματα.

Από τα συνολικά έξι γκολ που έχει επιτύχει φέτος η θεσσαλική ομάδα, τα τρία τα έχει σημειώσει ο 22χρονος Αλβανός. Είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό και την Κυριακή (7/12) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στους Καλλονιάτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα 12 ματς της ομάδας του Βόλου, ο Σκούρτης έχει παίξει στα οκτώ, είτε γιατί αντιμετώπισε κάποια ασθένεια, είτε γιατί οι λόγοι ήταν αγωνιστικοί. Επιθυμία του είναι να επιστρέψει στο εξωτερικό και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ήταν στην ολλανδική Ρόντα.

Και μερικά ακόμη στοιχεία για τον νεαρό. Είναι γλωσσομαθής, είναι παθιασμένος με το καλό φαγητό και λατρεύει τα Χανιά, όπου και γεννήθηκε.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ