ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πληρωμένοι με τεσσάρα

Πληρωμένοι με τεσσάρα
Νίκη Βόλου INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Πάτσης την Παρασκευή (7/11) προχώρησε πληρωμές στη Νίκη Βόλου, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Δύο μέρες μετά ήρθε η τεσσάρα από τον ΠΑΣ των πολλών προβλημάτων

Το καλοκαίρι ο Ανδρέας Πάτσης αποφάσισε να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της Νίκης Βόλου. Το υλικό διαφοροποιήθηκε ριζικά και εκ των αποτελεσμάτων αποδεικνύεται ότι η περσινή ομάδα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη φετινή.

Εννοούμε ότι το ρόστερ που κατέκτησε την άνοδο για τη Superleague, με την προσθήκη μερικών ακόμη έμπειρων παικτών, που ξέρουν το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, ενδεχομένως να μην είχαν την εικόνα που έχει παρουσιαστεί στις έως σήμερα αγωνιστικές.

Πάντως ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών δεν μπορεί να κατηγορηθεί σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά. Πληρώνει στην ώρα του και ουδείς έχει παράπονο ως προς αυτό. Παρασκευή (7/11) έβαλε τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλου του προσωπικού και την Κυριακή (9/11) επήλθε η βαριά ήττα (4-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο οποίος, ως γνωστόν, αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι δεδομένο ότι θα ωφελήσει τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και τους ποδοσφαιριστές του. Θα τους δοθεί ο χρόνος να δουλέψουν μαζί προκειμένου να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αν μπορέσει η ομάδα να μείνει κοντά με τους υπόλοιπους που ερίζουν για παραμονή και ενισχυθεί τον Ιανουάριο, όλα θα είναι ανοιχτά.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ