ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πήρε και Αναστασόπουλο η Νίκη Βόλου

Πήρε και Αναστασόπουλο η Νίκη Βόλου
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος παραχωρήθηκε και αυτός δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Νίκη Βόλου και την Κυριακή σε φιλικό προετοιμασίας είχε ένα γκολ και μια ασίστ.

Ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μετά τους Γιαννιτσάνη, Μουζακίτη και Ταμπάκη θα αγωνιστεί ως δανεικός την επόμενη σεζόν στην Νίκη Βόλου. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Αναστασόπουλο ο οποίος μάλιστα ταξίδεψε το Σάββατο μαζί με τον Ταμπάκη στο Πήλιο όπου προετοιμάζεται η ομάδα της Νίκης και εντάχθηκε στην προετοιμασία της.

Μάλιστα ο νεαρός μέσος την Κυριακή έπαιξε και σε φιλικό με την ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου και σε τριάντα λεπτά συμμετοχής είχε ένα γκολ και μια ασίστ δείχνοντας με το καλημέρα δείγματα του ταλέντου του. Την ίδια ώρα ο Αλέξανδρος Ταμπάκης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους "μπλε".

Πήρε και Αναστασόπουλο η Νίκη Βόλου
Πήρε και Αναστασόπουλο η Νίκη Βόλου

Σε ότι έχει να κάνει με το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το πρωί στα Χάνια του Πηλίου ο Γουίλιαμ Βλούτ και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο 38' ο Κορέτα με σουτ άνοιξε το σκορ, με σουτ από κοντά και στο 64' ο Γυφτοκώστας με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το 3-0 έγινε από τον Αναστασόπουλο μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα ενώ στο 83' ο Κορέτα πέτυχε το 4-0 μετά από όμορφο ψιλοκρεμαστό σουτ.

Για την ομάδα των Νέων μείωσε σε 4-1 ο Σιώμος στο 84' με ωραίο πλασέ.

Νίκη Β.:Γεωργακόπουλος, Καντούτσης, Γιώτας, Τσουκάνης, Μαχλελής, Γεωργατζής, Χαρτσιάς (30' Κορέτα), Τσεβάς, Μέτσε, Νικλητσιώτης, Γυφτοκώστας.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ταΐρης, Ίβενς, Καρασαλίδης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Αναστασόπουλος, Σκούρτης.

Νέοι Νίκης: Γρηγοριάδης, Μαυρίδης, Αγγελής, Στρούγγης, Καταρτζής, Σενκάι, Προκοπένκο, Μουντζούρης, Πάσχος, Τσιάκος, Αραμπατζής.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Πολυμέρου, Κελεσίδης, Μπλούχος, Ράπτης, Καταρτζής, Ποζατσίδης, Καρακώστας, Πέτσης, Παπάζογλου, Σιώμος, Σουάρες.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ