ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη Βόλου-Βέροια 3-2

Νίκη Βόλου-Βέροια 3-2

Η Νίκη Βόλου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Βέροια κατάφερε να νικήσει με 3-2 κάνοντας την ολική ανατροπή. Και οι δυο ομάδες που έπαιξαν με αρκετούς νέους παίκτες έδειξαν ότι θέλουν δουλειά.

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν Νίκη Βόλου και Βέροια την Κυριακή το βράδυ στην μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Βίλαν Φλουτ να επικρατεί με 3-2 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Και οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν πολλούς νέους παίκτες, είναι χαρακτηριστικό ότι με την Νίκη έπαιξαν τόσο ο Μαρινάκης όσο και ο Ροτζέριο αλλά και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι θέλουν ακόμα πολύ δουλειά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Το μόνο ενθαρρυντικό για τους γηπεδούχους ότι δεν αγωνίστηκε ο Κεες Λάουξ για προληπτικούς λόγους αλλά η μαγνητική που έβγαλε ήταν καθαρή.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 4' όταν ο Παυλίδης έκλεψε την μπάλα, έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Μπεν και εξέθεσε την άμυνα της Νίκης, που έβλεπε τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να περνάει τον Ταΐρη και να σκοράρει σε κενή από τερματοφύλακα εστία.

Στο 7' έγινε το 0-2 όταν ο Μπαργκάν προχώρησε ανενόχλητος από τα αριστερά και με ψύχραιμο πλασέ, δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 34ο λεπτό ο Ροτζέριο Μάρτινς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση του Κυζιρίδη που δεν φάνηκε . Ο Βραζιλιάνος χαφ, που υπέγραψε στη Νίκη την Παρασκευή, έκανε το ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα, έστω και σε φιλικό ματς.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν φύγει το ημίχρονο παρά το γεγονός ότι δεν είχαν ούτε μια φάση. Στο 43' ο Μουζακίτης εκτέλεσε το φάουλ και ο Ίβενς πήδηξε χωρίς αντίπαλο στο ύψος της μικρής περιοχής, καρφώνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων πάλι ο Μουζακίτης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Αμαρνατίδης, αντί να διώξει την μπάλα με το κεφάλι, την έστειλε προς τα πίσω πετυχαίνοντας το αυτογκόλ.

Την νίκη στην ομάδα του έδωσε στο 58' ο Ροτζέριο ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Βέροιας μέσα στην περιοχή, στο σημείο του πέναλτι και λίγο πιο δεξιά, και με δυνατό σουτ, νίκησε τον Τόρες για το 3-2. Μετά το γκολ η Βέροια πήρε τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρει να πατήσει σε πολλές περιπτώσεις στα καρέ της Νίκης.

Νίκη Βόλου: Ταΐρης, Μαρινάκης, Ίβενς, Αργύρης (63’ Καρασαλίδης), Σωτηράκος, Αναστασόπουλος (34’ Μέτσε), Κυζιρίδης (34’ Ροτζέριο), Κορέτα, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Σκούρτη (63’ Σταμπολζίεφ).

Βέροια: Τόρες, Αραγονές, Αμαραντίδης, Καταλά, Βέρτζος, Όστοιτς, Παυλίδης, Θεδρίκ, Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Καντιμοίρης, Καλί, Χασελμπάινκ, Βέθκεθ, Ντόγος, Βεργώνης, Εσπάρθα, Τσάμης, Κατσούλης, Παπαδόπουλος.

TAGS ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ