ΜΙΛΑΝ

Ζέεντορφ ο αντί-Αλέγκρι

Ζέεντορφ ο αντί-Αλέγκρι

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει ειλημμένη την απόφαση για απομάκρυνση του Μάσιμο Αλέγκρι, με ιταλική ιστοσελίδα να αποκαλύπτει πως ο νέος εκλεκτός για τον πάγκο της Μίλαν είναι ο Κλάρενς Ζέεντορφ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Sportmediaset", ο ιδιοκτήτης της Μίλαν αναμένεται να απολύσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εντός της εβδομάδας, όντας δυσαρεστημένος από κάποιες τεχνικές επιλογές του κατά τη διάρκεια της χρονιάς και με αποκορύφωμα την άσχημη εικόνα των "ροσονέρι" την Κυριακή κόντρα στη Σιένα.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως έχει βρεθεί ήδη ο αντικατατάστης του 45χρονου Ιταλού τεχνικού, με τον Μπερλουσκόνι να ετοιμάζεται να δώσει τα κλειδιά των αποδυτηριών στον Κλάρενς Ζέεντορφ.

Σε μία τέτοια περίπτωση, η Μίλαν θα αποτελέσει την αφετηρία της προπονητικής καριέρας του 37χρονου Ολλανδού, ο οποιός πέρασε 10 ολόκληρα χρόνια ως παίκτης στο "Σαν Σίρο" πριν ενταχτεί στο δυναμικό της βραζιλιάνικης Μποταφόγκο το περασμένο καλοκαίρι.

Να σημειωθεί ότι πέρα από τον Ζέεντορφ, για τη θέση του τεχνικού της Μίλαν έχουν ακουστεί επίσης και τα ονόματα των Πίπο Ιντσάγκι και Μάρκο Φαν Μπάστεν, την ώρα που ο Αλέγκρι φέρεται ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία της Ρόμα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ