ΜΙΛΑΝ

Διαπραγματεύεται με Γουέστ Χαμ ο Αμπροζίνι

Διαπραγματεύεται με Γουέστ Χαμ ο Αμπροζίνι

Στο Λονδίνο για να συζητήσει με τη διοίκηση της Γουέστ Χαμ πιθανή μεταγραφή του βρίσκεται ο Μάσιμο Αμπροζίνι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της φετινής Serie A που βρήκε τη Μίλαν να καταλαμβάνει την 3η θέση και να παίρνει το τελευταίο ιταλικό εισιτήριο για το Champions League (μέσω προκριματικών), ο Μάσιμο Αμπροζίνι κίνησε ήδη τις διαδικασίες για να μάθει το μέλλον του.

Ο 35χρονος αρχηγός των "ροσονέρι" πέταξε στο Λονδίνο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών αλλά και ιταλικών ΜΜΕ διαπραγματεύεται με τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ την περίπτωση συνεργασίας από το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Όλα αυτά καθώς το συμβόλαιό του με τη Μίλαν λήγει αυτό το καλοκαίρι, χωρίς όμως να αποκλείεται ο Αμπροζίνι να συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο "Σαν Σίρο" για 18η σεζόν.

Υπάρχει όμως και τρίτος δρόμος για τον Ιταλό αμυντικό μέσο, με την ιταλική ιστοσελίδα Sportmediaset.it να υπογραμμίζει πως "δεν λείπουν οι προσφορές καθώς ενδιαφέρονται για τον αρχηγό της Μίλαν αρκετές γερμανικές και αμερικανικές εφημερίδες".

* Εν τω μεταξύ, η Μίλαν ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Κρίστιαν Αμπιάτι για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο, κάτι που σημαίνει πως θα υπερασπίζεται την εστία των "ροσονέρι" μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ