ΜΙΛΑΝ

Υπέρ της απόλυσης Ζέεντορφ ο Μοντολίβο

MILAN, ITALY - OCTOBER 22:  Riccardo Montolivo of AC Milan in action during the UEFA Champions League Group H match between AC Milan and Barcelona at Stadio Giuseppe Meazza on October 22, 2013 in Milan, Italy.  (Photo by Claudio Villa/Getty Images)
MILAN, ITALY - OCTOBER 22: Riccardo Montolivo of AC Milan in action during the UEFA Champions League Group H match between AC Milan and Barcelona at Stadio Giuseppe Meazza on October 22, 2013 in Milan, Italy. (Photo by Claudio Villa/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ρικάρντο Μοντολίβο μίλησε για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν, τη φυγή του Κακά και τον Μπαλοτέλι. Διαβάστε ποιος θεωρεί ότι θα είναι ο παίκτης έκπληξη.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ρικάρντο Μοντολίβο στις δηλώσεις του προς του εκπροσώπους του Τύπου. Ο Ιταλός, που έχασε το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού, αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα που αφορούν τη Μίλαν και δε δίστασε να πάρει θέση. Αρχικά για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είπε:

"Για τον Ζέεντορφ; Δεν υπήρχε αρμονία και η απόφαση να απολυθεί ήταν για καλό. Αισθάνομαι καλύτερα και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ξανά την επόμενη σεζόν. Ο Ιντζάγκι ανυπομονεί να ξεκινήσουμε, το αισθάνθηκα σήμερα. Έχει την κατάλληλη ενέργεια για να αναζωογονηθεί η Μίλαν και τις κατάλληλες ιδέες. Πιστεύω ότι μεγαλύτερη έκπληξη ίσως είναι ο Ελ Σααραουί. Περιμένω πολλά από εκείνον".

Για τη φυγή του Κακά είπε: "Ο Ρίκι είναι μέλος της ιστορίας της Μίλαν. Λυπάμαι που έφυγε. Ωστόσο, νομίζω πως πάρθηκε η καλύτερη απόφαση για όλους. Του εύχομαι καλή τύχη".

Για τον Μπαλοτέλι, στον οποίο στην Ιταλία έριξαν πολλοί τις ευθύνες μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, σχολίασε: "Τον γνωρίζουμε, βοήθησε από την πλευρά του. Ίσως ήλπιζε να κάνει περισσότερα, αλλά η συνεισφορά του δεν ήταν μικρή. Όλοι φταίνε. Όταν τον δω θα του μιλήσω. Δεν είναι μικρό παιδί πλέον και πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, όπως κάνει".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ