ΜΙΛΑΝ

Βαριές καμπάνες σε Μεξές και Κονέ

Βαριές καμπάνες σε Μεξές και Κονέ

Ο Φιλίπ Μεξές πλήρωσε ακριβά τον... τσαμπουκά που έκανε στο ματς με τη Λάτσιο καθώς τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμό. Τρεις αγωνιστικές στον Παναγιώτη Κονέ για απώθηση διαιτητή.

Ακριβά πλήρωσε ο Φιλίπ Μεξές την ενέργειά του να πιάσει από το λαιμό τον Στέφανο Μάουρι και τον Μάρκο Παρόλο στο φινάλε του αγώνα με τη Λάτσιο.

Βαριές καμπάνες σε Μεξές και Κονέ

Ο Γάλλος άσος, ο οποιός αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο ματς και έμεινε εκτός αποστολής για τον αποψινό αγώνα Κυπέλλου με τη Λάτσιο κατόπιν απόφαση της Μίλαν, δέχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης άσχημα μαντάτα καθώς ο αθλητικός δικαστής του επέβαλε ποινή αποκλεισμού για τα προσεχή τέσσερα ματς των "ροσονέρι".

Βαριές καμπάνες σε Μεξές και Κονέ

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, από την ομάδα, αλλά και από τους οπαδούς της. Διέπραξα ένα λάθος. Έχω τέσσερα παιδιά και δεν είμαι καλό παράδειγμα για να τους δείξω", είχε δηλώσει μετά το συμβάν ο άσος των Μιλανέζων.

Βαριές καμπάνες σε Μεξές και Κονέ

Μεγάλη ήταν η τιμωρία και για τον Παναγιώτη Κονέ, που αποβλήθηκε στο ματς της Ουντινέζε με την Έμπολι το βράδυ της Δευτέρας, καθώς ο αθλητικός δικαστής τον τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό: μία για την κόκκινη κάρτα και δύο επειδή απώθησε στη συνέχεια τον διαιτητή με τα δύο του χέρια.

Λάτσιο - Μίλαν 3-1

Έμπολι - Ουντινέζε 1-2

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ