ΜΙΛΑΝ

Το σούπερ κορεό της Μίλαν

Το σούπερ κορεό της Μίλαν

Η Μίλαν δεν τα κατάφερε εντός γηπέδου χάνοντας στο ντέρμπι κορυφής από τη Γιουβέντους, όμως οι οπαδοί της στις εξέδρες έδωσαν ένα μοναδικό σόου. Δείτε φωτογραφίες+videos.

Η επίσημη Μίλαν είχε ενημερώσει από το πρωί του Σαββάτου πως το "Σαν Σίρο" θα ήταν κατάμεστο από 78.681 θεατές για το ντέρμπι κορυφής με τη Γιουβέντους και λίγες ώρες αργότερα οι οπαδοί της φρόντισαν να δημιουργήσουν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που θύμιζε Champions League.

Για να το πετύχουν μάλιστα αυτό έβαλαν όλη τη μαεστρία τους καθώς "παρουσίασαν" δύο διαφορετικές χωρογραφίες κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Στην κεντρική εξέδρα (απέναντι από τα επίσημα) είχαν τοποθετηθεί στα καθίσματα κόκκινα και μαύρα χαρτόνια που τα σήκωσαν οι οπαδοί σχηματίζοντας τη φράση "We are Milan" (Είμαστε η Μίλαν) ενώ και οι οργανωμένοι οπαδοί των "ροσονέρι" στην Curva Sud έβαλαν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά.

"Un anno di rabbia per tornare grandi (Ενας χρόνος θυμού για να επιστρέψουμε σπουδαίοι), έγραφε το πανό της Curva Sud της Μίλαν, ενώ την παράσταση έκλεψε επίσης η κούπα του Champions League και το σήμα του Scudetto.

Αν μάλιστα οι παίκτες του Φιλίπο Ιντσάγκι είχαν φέρει διαφορετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους (νίκησε 1-0 με γκολ του Τέβες στο 71' και έμεινε μόνη στην κορυφή), τότε σίγουρα αυτή θα ήταν μία βραδιά που πολύ δύσκολα θα ξεχνούσαν οι Μιλανέζοι για χρόνια...

Δείτε τις χωρογραφίες των οπαδών της Μίλαν:

Το σούπερ κορεό της Μίλαν
Το σούπερ κορεό της Μίλαν
Το σούπερ κορεό της Μίλαν
Το σούπερ κορεό της Μίλαν

Μίλαν - Γιουβέντους 0-1 (Extended Highlights):

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ