ΜΙΛΑΝ

Το "καρφί" του Μπερλουσκόνι σε Ζέεντορφ

Το "καρφί" του Μπερλουσκόνι σε Ζέεντορφ

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τη Μίλαν όμως η παρουσία του στη Μίλαν κρέμεται από μία... κλωστή. Διαβάστε τι είπε ο Μπερλουσκόνι για τη συνεργασία με τον Ολλανδό.

Μπορεί η Μίλαν να τον "πίστεψε" πριν μερικούς μήνες υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο για 2,5 χρόνια και ο ίδιος να μετράει 6 νίκες στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος μεταξύ των οποίων και το 1-0 στο ντέρμπι με την Ίντερ , όμως το μέλλον του Ζέεντορφ στην τεχνική ηγεσία των "ροσονέρι" παραμένει αβέβαιο.

Αυτό το "επιβεβαίωσε" ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Capital" παρέπεμψε τις όποιες εξελίξεις στον πάγκο για το φινάλε της σεζόν.

"Το μέλλον του Ζέεντορφ θα το αποφασίσουμε όλοι μαζί, στο διοικητικό μίτινγκ που θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Έχει ένα συμβόλαιο που λέει ότι θα μείνει μαζί μας για τα επόμενα δύο χρόνια", τόνισε αρχικά για να αφήσει στη συνέχεια και τη... σπόντα του για τον άλλοτε μέσο της Μίλαν.

Το "καρφί" του Μπερλουσκόνι σε Ζέεντορφ

"Εγώ θα έπαιρνα τον Μπαλοτέλι στο Μουντιάλ αλλά ο Πραντέλι πρέπει να προετοιμαστεί για μία δύσκολη δουλειά, να τον πείσει για την θέση του στο γήπεδο.

Εμείς εδώ στη Μίλαν δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να το κάνουμε αυτό..."

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ