ΜΙΛΑΝ

Το εκπληκτικό κορεό στο Μίλαν-Μπαρτσελόνα!

Το εκπληκτικό κορεό στο Μίλαν-Μπαρτσελόνα!

Η Μίλαν κέρδισε τη μάχη με τη Μπαρτσελόνα πριν καν την πρώτη σέντρα, με τους οπαδούς της να κλέβουν την παράσταση με την εντυπωσιακή χορογραφία που σχημάτισαν. Δείτε το video!

Συγκεκριμένα, κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, οι οργανωμένοι οπαδοί των "ροσονέρι" στην Curva Sud δημιούργησαν ένα φανταστικό κορεό, με ένα τεράστιο πανό να γράφει "Η ιστορία είμαστε εμείς, να την τιμήσουμε", και στο κέντρο να φιγουράρει η εικόνα του πρώτου αρχηγού και προπονητή στην ιστορία του συλλόγου, Χέρμπερτ Κίλπιν.

Την ίδια ώρα, με κόκκινα και μαύρα χρώματα σχηματίζονταν λίγο πιο πάνω, μέσω χαρτονιών, η χρονιά ίδρυσης των Μιλανέζων, το 1899.

Διαβάστε επίσης για τις "καυτές" μούσες της Μίλαν που βρέθηκαν στο "Σαν Σίρο" για τη σύγκρουση με τη Μπαρτσελόνα αλλά και τον τρελό πανηγυρισμό των Μπαλοτέλι και Ρομπίνιο λίγο πριν το φινάλε.

Το εκπληκτικό κορεό στο Μίλαν-Μπαρτσελόνα!
Το εκπληκτικό κορεό στο Μίλαν-Μπαρτσελόνα!

Η ενέργεια μάλιστα αυτή συνδυάστηκε και με ένα σούπερ αποτέλεσμα για την ομάδα του Αλέγκρι η οποία νίκησε με 2-0 χάρη σε γκολ των Μπόατενγκ και Μουντάρι (πρώτη φορά στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που σκόραραν δύο Γκανέζοι παίκτες στο ίδιο ματς) και απέκτησε προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά.

Δείτε το video:

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ