ΜΙΛΑΝ

Τελειώνει τον Αλέγκρι ο Μπερλουσκόνι, σκέψεις για Ζέεντορφ

Τελειώνει τον Αλέγκρι ο Μπερλουσκόνι, σκέψεις για Ζέεντορφ

Ο Κλάρεν Ζέεντορφ ενδέχεται να είναι ο αντικαταστάτης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε περίπτωση που ο τελευταίος αποχωρήσει από τον πάγκο της Μίλαν σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport". "Έδιωξε τον Πίρλο και τον Πάτο, θα διώξει κι άλλους αν μείνει" φέρεται να είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι που επιθυμεί την απομάκρυνση του Ιταλού.

Η καρέκλα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φέρεται να τρίζει για μία ακόμη φορά τη φετινή σεζόν, στην οποία ο Ιταλός έχει αποδειχτεί εφτάψυχος ως τώρα.

Κατά καιρούς ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχει εκφράσει τη στήριξή του στον Αλέγκρι, όμως, φαίνεται πως πολλά θα κριθούν από τη θέση που θα καταλάβει στο πρωτάθλημα η Μίλαν.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" σύμφωνα με το οποίο ο 45χρονος προπονητής θα απομακρυνθεί σε περίπτωση που οι "ροσονέρι" δεν τερματίσουν στην πρώτη τριάδα, η οποία οδηγεί στο Champions League. Αυτή τη στιγμή τους χωρίζει από την τέταρτη Φιορεντίνα ένας βαθμός και τα πάντα είναι ρευστά.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σκέφτεται ήδη σοβαρά να χρίσει διάδοχο του Αλέγκρι τον Κλάρεν Ζέεντορφ, έναν παίκτη που πέρασε 10 χρόνια στη Μίλαν. Ωστόσο, ο Ολλανδός, ο οποίος αγωνίζεται στη Μπονταφόγκο, δεν έχει πείρα και αυτό κάνει πολύ διστακτικό τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο Μπερλουσκόνι, όμως, δείχνει αμετάπειστος τουλάχιστον στο θέμα αλλαγής προπονητή και θέλει την απομάκρυνση του Αλέγκρι. Σύμφωνα, μάλιστα, με μία ατάκα του που διέρρευσε ο ιδιοκτήτης της Μίλαν είπε μεταξύ άλλων: "Έδιωξε τον Πίρλο και τον Πάτο. Αν μείνει θα διώξει κι άλλους. Τακτικά καταλαβαίνει λίγα".

Γίνεται αντιληπτό πως αν ο Μπερλουσκόνι είναι τόσο αρνητικός τότε πολύ δύσκολα θα εξαντλήσει ο Αλέγκρι το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μιλάνου το οποίο εκπνέει το 2014. Τέλος, ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τη Ρόμα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ