ΜΙΛΑΝ

Στο στόχαστρο της Μίλαν ο Μοράτα

Real Madrid's Alvaro Morata celebrates scoring his goal against Granada during a Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid in Granada, Spain, Saturday May 6, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor)
Real Madrid's Alvaro Morata celebrates scoring his goal against Granada during a Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid in Granada, Spain, Saturday May 6, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία η Μίλαν έχει στο στόχαστρο της τον Άλβαρο Μοράτα και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσο μπαίνουμε στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια για τις κινήσεις που θα γίνουν. Ένα από αυτά αφορά το... φλερτ του Άλβαρο Μοράτα με την Μίλαν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "Marca" το ενδιαφέρον των "ροσονέρι" για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι παραπάνω από έντονο.

Ο Μοράτα φέτος μέτρησε 26 συμμετοχές με 15 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις όντας η εναλλακτική λύση πίσω από τον Καρίμ Μπενζεμά. Αυτό φαίνεται ότι δεν αντέχει άλλο ο 24χρονος επιθετικός ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να βρει άλλη ομάδα.

Ήδη, έχει γίνει μία πρώτη επαφή ανάμεσα στον παίκτη και τη Μίλαν και σύντομα αναμένεται να υπάρξει ραντεβού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ιταλική ομάδα εάν επιθυμεί να κάνει δικό της τον επιθετικό της "βασίλισσας" θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην "τσέπη" αφού οι επαφές δεν πρόκειται να ξεκινήσουν με ένα ποσό κάτω των 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Βέβαια, η Μίλαν έχει και δύο δυνατούς συμμάχους. Ο πρώτος είναι ο μηδενικός χρόνος εγκλιματισμού που θα χρειαστεί ο Μοράτα αφού μέχρι το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Γιουβέντους στην Ιταλία. Ο δεύτερος είναι η σύντροφος και οσονούπω σύζυγος του Ισπανού επιθετικού. Η Άλις κατάγεται από την Ιταλία και συγκεκριμένα από τη Βενετία όπου και θα γίνει ο γάμος τους τον ερχόμενο Ιούλιο.

Από την άλλη η Μίλαν φέρεται να έχει και δύο μεγάλου αντιπάλους αφού τόσο η Τσέλσι όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν στο στόχαστρο τους τον Ισπανό επιθετικό. Όπως όλα δείχνουν αυτό θα είναι ένα "καυτό" καλοκαίρι για τον Μοράτα.

Photo credits: AP Photo/Daniel Tejedor

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ