ΜΙΛΑΝ

Σκέψεις για Ντι Νατάλε και Άλβαρες στη Μίλαν

Σκέψεις για Ντι Νατάλε και Άλβαρες στη Μίλαν

Επαφή με τον Αντόνιο Ντι Νατάλε είχε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ενώ στη Μίλαν εξετάζουν και το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Ρίκι Άλβαρες με τον Αντόνιο Νοτσερίνο.

Συνάντηση με τον Αντόνιο Ντι Νατάλε και τον ατζέντη του είχε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, προκειμένου να του εκφράσει το ενδιαφέρον της Μίλαν.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" ο Ιταλός επιθετικός, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στο Μιλάνο και η Ουντινέζε δε θα στεκόταν εμπόδιο σε αυτό.

Έτσι το επόμενο βήμα του Γκαλιάνι θα είναι να συναντήσει την οικογένεια Πότσο, ώστε να διαπραγματευτεί μαζί τους τη μεταγραφή του 35χρονου. Ο τελευταίος μπορεί να μην πληροί τα κριτήρια της Μίλαν, η οποία επιθυμεί να αποκτά νεαρούς παίκτες, όμως οι εξαιρετικές σεζόν που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως έχουν πείσει τους "ροσονέρι" να κάνουν μία εξαίρεση. Να σημειωθεί, πάντως, πως τόσο η Μίλαν όσο και η Ουντινέζε το διαψεύδουν σύμφωνα με το "Sky Italia".

Από εκεί και πέρα, δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" αναφέρει πως η Μίλαν εξετάζει και το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Αντόνιο Νοτσερίνο με τον Ρίκι Άλβαρες. Προς το παρόν, όμως, οι άνθρωποι της Ίντερ δε βλέπουν αυτή την πρόταση με καλό μάτι.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ