ΜΙΛΑΝ

"Πυρ και μανία" με Αλέγκρι ο Μπερλουσκόνι!

"Πυρ και μανία" με Αλέγκρι ο Μπερλουσκόνι!

Η Μίλαν έφτασε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μία μεγάλη ανατροπή στο Παλέρμο, όμως ο πάγκος παραμένει ηλεκτρικός για τον Μάσιμο Αλέγκρι. Αιτία ο... εξοργισμένος (στο τηλέφωνο) Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Διαβάστε το story!

Το ματς στο "Ρέντσο Μπαρμπέρα" έφτασε πολύ κοντά στο να αποτελέσει το "κύκνειο άσμα" του Μάσιμο Αλέγκρι στον πάγκο της Μίλαν, με την Παλέρμο να προηγείται 2-0 με την έναρξη της επανάληψης (σκόρερ οι Μίκολι με πέναλτι και Μπριέντσα), ωστόσο οι "ροσονέρι" αποδείχτηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν...

Χάρη σε αντεπίθεση διαρκείας και πολύ τολμηρές επιλογές από τον προπονητή (κάποια στιγμή έπαιζε με 4 παίκτες στην επίθεση) κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με γκολ των Μοντολίβο και Ελ Σααραουί , με το τελικό 2-2 να τους αφήνει μάλλον δυσαρεστημένους.

Ο ιταλικός Τύπος έκανε λόγο ακόμα και για "υπερήφανη Μίλαν" βάσει της εμφάνισής της στο δεύτερο μέρος, όμως δεν φαίνεται πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν το ίδιο ενθουσιασμένος με την ομάδα του.

"Πυρ και μανία" με Αλέγκρι ο Μπερλουσκόνι!

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport", το αφεντικό της Μίλαν επικοινώνησε μετά το τέλος του ματς με τον Αντριάνο Γκαλιάνι και έβαλε στο στόχαστρό του τον προπονητή, ειδικά για τις πολλές αλλαγές στο σύστημα της Μίλαν στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Μπερλουσκόνι δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι ο Αλέγκρι χρησιμοποίησε τέσσερα διαφορετικά συστήματα στα 3 τελευταία ματς, περνώντας από το 4-4-2 στο 3-4-3, στο 3-5-2 και στο 4-2-4, με τα τρία τελευταία συστήματα να εφαρμόζονται μέσα σε 90 αγωνιστικά λεπτά, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Παλέρμο στο "Ρέντσο Μπαρμπέρα".

FOTO DI REPERTORIO

©LAPRESSE








19 03 2012

Galliani
FOTO DI REPERTORIO ©LAPRESSE 19 03 2012 Galliani LAPRESSE

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αλέγκρι δικαιολογήθηκε για το συνεχόμενο ανακάτεμα της τράπουλας λέγοντας πως δεν περίμενε να δεχτεί δύο τέρματα η Μίλαν στο τελευταίο ματς, ενώ ο Αλέγκρι του τόνισε για μία ακόμα φορά ότι εξακολουθεί να έχει τη στήριξη της διοίκησης.

Ανεξάρτητα πάντως από όσα λέγονται δημόσια, το κλίμα εξακολουθεί να είναι βαρύ για τον προπονητή, και όλα δείχνουν πως για τον Αλέγκρι δεν είναι πλέον αρκετό να φέρνει νίκες αλλά και να "πείθει" τον Μπερλουσκόνι.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ