ΜΙΛΑΝ

Ψάχνει επιθετικό η Μίλαν

Ψάχνει επιθετικό η Μίλαν
Άντι Κάρολ

Ο Άντι Κάρολ είναι ένας από τους επιθετικούς που ενδιαφέρει τη Μίλαν, η οποία αναζητά και πιθανούς αντικαταστάτες του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε περίπτωση που ο τελευταίος αποχωρήσει. Διαβάστε αναλυτικά.

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η Μίλαν σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι με πρόσφατες δηλώσεις του είχε αφήσει ανοιχτό ένα παραθυράκι για μία ακόμη μεταγραφή και αυτή μάλλον θα είναι για επιθετικό.

Πρόσφατα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ιδιοκτήτης της Μίλαν, είχε πει πως η περίπτωση του Άντι Κάρολ είναι αρκετά ενδιαφέρουσα με τη μορφή δανεισμού και έκτοτε δεν είναι λίγες οι φήμες που έχουν αναπτυχθεί επί του θέματος. Συν τοις άλλοις ο Μπρένταν Ρότζερς ξεκαθάρισε πως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Άγγλου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού, γεγονός που έδωσε ακόμα μεγαλύτερη τροφή.

Εν τω μεταξύ, την ίδια στιγμή έχουν αρχίσει τα ιταλικά ΜΜΕ να συνδέουν τη Μίλαν και με τους Κάρλος Τέβες και Έντιν Τζέκο σε περίπτωση αποχώρησης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο πρώτος ήταν στο στόχαστρο της Μίλαν και τον Ιανουάριο και αποτελεί διακαή πόθο του Γκαλιάνι, αντιπροέδρου του συλλόγου.

Πριν λίγο καιρό άπαντες στη Μίλαν τόνιζαν πως ο Ιμπραχίμοβιτς δεν πρόκειται να φύγει από το Μιλάνο, όμως, ο Γκαλιάνι έδωσε νέα διάσταση σε αυτή την υπόθεση με τις ακόλουθες δηλώσεις: "Αν θα παραμείνουν οι Ίμπρα και Τιάγκο Σίλβα; Η μεταγραφική περίοδος είναι πολύ μεγάλη. Τα πάντα είναι ανοιχτά και πιθανά. Δε θέλω να πω κάτι, το παρελθόν μας έχει διδάξει. Θα περιμένουμε μέχρι τις 31 Αυγούστου".

Επομένως, αυτή τη στιγμή όλα είναι ρευστά στη Μίλαν, η οποία δύσκολα μπορεί να προχωρήσει σε σημαντική μεταγραφή αν δεν παραχωρήσει ποδοσφαιριστή της, καθώς τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου είναι πολύ σημαντικά.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ