ΜΙΛΑΝ

Ο Μαστούρ άρχισε τα δικά του

Ο Μαστούρ άρχισε τα δικά του

Ο 16χρονος, Χασίμ Μαστούρ, έδωσε το... στίγμα του στη φιλική αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μόντσα, βγάζοντας μια υπέροχη ασίστ για γκολ στο νικηφόρο 2-0 για τους "ροσονέρι" (VIDEO).

Για τον Χασίμ Μαστούρ έχουν γραφτεί διθυραμβικά σχόλια προτού καλά καλά τον δούμε στο γήπεδο. Μερικά βιντεάκια είναι ό,τι έχουν οι περισσότεροι ως εικόνα από τον 16χρονο "μάγο" της μπάλας, ο οποίος έχει γίνει διάσημος πριν καν... μπουσουλίσει ποδοσφαιρικά. Οι καλά γνωρίζοντες όμως, μιλούν για έναν παίκτη που μπορεί να αφήσει εποχή, αν δουλέψει σωστά τα επόμενα χρόνια.

Ο νεαρός έπαιξε στη φιλική αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μόντσα, όπου οι "ροσονέρι" επικράτησαν με 2-0. Ο νεαρός, ο οποίος αποκτήθηκε στα 14 του από τη Ρετζιάνα έναντι 1.000.000 ευρώ και κάνει... παπάδες, έδειξε πτυχές του μεγάλου ταλέντου του.

Ένα υπέροχο σόλο και μια ασίστ για γκολ, μας προϊδεάζουν για όλα όσα θα δούμε απ' αυτόν στο μέλλον. Το σίγουρο είναι πως φέτος θα πάρει ευκαιρίες για να δώσει τα πρώτα του διαπιστευτήρια.

O μικρός έχει ψηφιστεί όμως το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο του πλανήτη και έχει χορηγούς τις Red Bull & Nike! Δείτε τον σε δράση στο αφιέρωμα του Sport24.gr.


TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ