ΜΙΛΑΝ

Ντοναρούμα: "Συγκινήθηκα όταν με αγκάλιασε ο Μπουφόν"

Ντοναρούμα: "Συγκινήθηκα όταν με αγκάλιασε ο Μπουφόν"

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα μίλησε σε συνέντευξή του για την ιδιαίτερη στιγμή που αντιμετώπισε στο γήπεδο το είδωλό του, Μπουφόν, και αποκάλυψε ότι το όνειρό του είναι η κατάκτηση του Champions League με τη Μίλαν.

Αν και είναι μόλις 16 ετών ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έχει καταφέρει να κερδίσει τη φανέλα του βασικού και να υπερασπίζεται την εστία της Μίλαν τους τελευταίους μήνες όμως οι στόχοι του δεν σταματούν εδώ.

"Μία ημέρα ονειρεύομαι να κατακτήσω το Champions League, αυτός είναι ο στόχος μου. Ως οπαδός της Μίλαν από μικρός έχω δει μεγάλους παίκτες σε αυτή την ομάδα και θέλω να τους μιμηθώ", δήλωσε ο Ντοναρούμα σε συνέντευξή του στο "Sky Sport", προσθέτοντας αναφορικά με το ξεκίνημά του:

"Γεννήθηκα μιλανίστα, έπειτα άρχισε να παίζει στην ομάδα ο αδερφός μου και έτσι το πάθος μου μεγάλωσε και έγινε πραγματική αγάπη. Στα 14 μου χρόνια έφυγα από την πόλη μου (Castellammare di Stabia) και είναι προφανές, όπως κάθε νέος που αφήνει από μικρός την οικογένειά του, στην αρχή δεν ήταν εύκολο.

Ντοναρούμα: "Συγκινήθηκα όταν με αγκάλιασε ο Μπουφόν"

Έπρεπε όμως να προσαρμοστώ γρήγορα για να συνεχίσω να ζω το όνειρό μου".

Αναφορικά με την παρουσία της Μίλαν στη φετινή Serie A που τη βρίσκει να μάχεται για να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις, είπε: "Η ωραία νίκη κόντρα στη Φροζινόνε μας έδωσε τη δυνατότητα να περάσουμε ήρεμα Χριστούγεννα, είμαστε ένα σπουδαίο σύνολο και ελπίζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να πάρουμε το εισιτήριο για το Champions League, μας λείπει εδώ και πολύ καιρό η Ευρώπη".

Όσο για την πιο έντονη ποδοσφαιρική του στιγμή στους "ροσονέρι", αυτή ήταν χωρίς αμφιβολία το συναπάντημά του με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ντοναρούμα: "Συγκινήθηκα όταν με αγκάλιασε ο Μπουφόν"

"Η μεγαλύτερη επιθυμία μου ήταν να δω από κοντά τον Μπουφόν, το είδωλό μου, αντιμετωπίζοντάς τον όπως έγινε έναν μήνα πριν. Όταν με αγκάλιασε στο φινάλε του Γιουβέντους-Μίλαν συγκινήθηκα επειδή μου έδωσε συγχαρητήρια: τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι πρώτοι μήνες αυτής της σεζόν ήταν δύσκολοι, μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα αλλά ήμασταν άτυχοι.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ