ΜΙΛΑΝ

Νοκ-άουτ Μπονέρα & Ρομπίνιο

Νοκ-άουτ Μπονέρα & Ρομπίνιο

Ο Ντανιέλε Μπονέρα θα μείνει 3 μήνες εκτός και η Μίλαν ίσως καλύψει το κενό του με τον Ματίας Σιλβέστρε της Ίντερ. Τραυματίας και ο Ρομπίνιο που χάνει τα play-offs του CL

Η Μίλαν μπορεί να νίκησε με 2-1 την Βαλένθια μέσα στο "Μεστάγια" το Σάββατο, όμως ο Μάσιμο Αλέγκρι είναι προβληματισμένος έχασε λόγω τραυματισμών τους Ντανιέλε Μπονέρα και Ρομπίνιο.

Ο Ιταλός αμυντικός θα μείνει εκτός δράσης ίσως και για 3 μήνες (70 με 90 μέρες), έχοντας πρόβλημα στο γόνατο, ενώ για τον Βραζιλιάνο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέγεθος της ζημιάς στον αριστερό δικέφαλο.

Σε δύο εβδομάδες ο Ρομπίνιο θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, έτσι είναι πολύ πιθανό να χάσει τα play-offs του Champions League.

Δεν αποκλείεται λοιπόν η Μίλαν να κινηθεί για επιθετικό, καθώς και με τον Πατσίνι τραυματία έχει μείνει μόνο ο Αλέγκρι με τους Μπαλοτέλι, Ελ Σααραουί και Μ'Μπαγ Νιάνγκ.

Όσον αφορά στην άμυνα, ήδη η Μίλαν έχει επικοινωνήσει με την Ίντερ για την απόκτηση του Αργεντινού στόπερ, Ματίας Σιλβέστρε, πιθανότατα με την μορφή δανεισμού, χωρίς να αποκλείεται ο Αντόνιο Νοτσερίνο να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο.

Ο Ματίας Σιλβέστρε...

Νοκ-άουτ Μπονέρα & Ρομπίνιο
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ