ΜΙΛΑΝ

Νέα πρόταση για Μπαλοτέλι

Νέα πρόταση για Μπαλοτέλι

Νέα πρόταση για τον Μάριο Μπαλοτέλι κατέθεσε η Μίλαν. Διαβάστε ποιες είναι οι απαιτήσεις της Μάντσεστερ Σίτι και ποια η εκτίμηση γνωστού ατζέντη για την έκβαση της υπόθεσης.

Πολύ ψηλά στην ατζέντα της Μίλαν βρίσκεται ο Μάριο Μπαλοτέλι, όπως δείχνει και η πρόταση των 20 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε η ομάδα του Μιλάνου σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport".

Οι "ροσονέρι" επέστρεψαν προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Ιταλό επιθετικό, χωρίς όμως να έχουν καλύψει όλη τη διαφορά που τους χωρίζει από τις απαιτήσεις της Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα οι "πολίτες", οι οποίοι είχαν απορρίψει πρόταση δανεισμού της Μίλαν, ζητούν 24 εκατομμύρια λίρες (28 εκατ. ευρώ), όσα δηλαδή έδωσαν για να τον αποκτήσουν. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ρίξουν τις απαιτήσεις τους αν η πρόταση που τους κατατεθεί είναι ελκυστική.

Από την πλευρά του ο Ερνέστο Μπροντζέτι, ατζέντης και συνεργάτης της Μίλαν είπε: "Νομίζω πως μέχρι τις 31 Ιανουαρίου ο Μπαλοτέλι θα είναι στο "Σαν Σίρο". Η διαφορά των δύο πλευρών είναι μόνο 5 εκατομμύρια".

Πάντως, ο Αντριάνο Γκαλιάνι σε μία κίνηση τακτικής(;) έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Ο Κακά και ο Ντρογκμπά δε θα έρθουν 101%. Ο Μπαλοτέλι; (Δε θα έρθει) 99,9%".

Τέλος, δημοσίευμα της "Guardian" αναφέρει πως η Μίλαν επιθυμεί να πληρώσει σε έξι δώσεις, κάτι που δεν αρέσει στη Σίτι. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση η μεταγραφή δεν πρόκειται να χαλάσει λόγω αυτού, αφού εκτός των άλλων οι άνθρωποι των πρωταθλητών Αγγλίας σέβονται και την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στο Μιλάνο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ