ΜΙΛΑΝ

Νέα "όργια" από Μαστούρ

Νέα "όργια" από Μαστούρ

Ο 16χρονος Ιταλομαροκινός, Χασίμ Μαστούρ, στο 3-3 της U-19 της Μίλαν με την αντίστοιχη ομάδα της Ουντινέζε, έκανε και πάλι εκπληκτικά πράγματα. Highlight του η ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης σε 1-1 (VIDEO).

Δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν παγκόσμια απήχηση και το όνομά τους κάνει "γκελ" χωρίς καλά καλά να έχει παίξει με την ανδρική ομάδα και να "κονταροχτυπηθεί" με τους καλύτερους.

Ο Χασίμ Μαστούρ όμως είναι από "άλλη πάστα" και ήδη το όνομά του έχει γίνει γνωστό παντού, αν και είναι μόλις 16 ετών. Άλλωστε, τα προσόντα του "φωνάζουν" και τα όσα κάνει με την μπάλα στα πόδια, τον ξεχωρίζουν από άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Βέβαια, θα πρέπει να δουλέψει πολύ και να εξελίξει όλο αυτό το ταλέντο, αν θέλει να αφήσει εποχή. Έχει τις προδιαγραφές, αλλά καλείται να προχωρήσει βήμα-βήμα και να μεγαλουργήσει.

Ο Ιταλομαροκινός αγωνίζεται με την U-19 της Μίλαν και στο 3-3 με την αντίστοιχη της Ουντινέζε έκανε φοβερά πράγματα στο χορτάρι. "Τσαλίμια", ποδιές, ντρίμπλες και μια μαγική ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης σε 1-1.

Δεν χρειάζονται άλλες "σάλτσες" και λόγια, διότι η εικόνα... μιλάει από μόνη της. Ένα ακόμη δείγμα του ταλέντου του ξεδιπλώθηκε πάνω στο χορτάρι, με τον Μαστούρ να μας προσφέρει στιγμές αυθεντικής ποδοσφαιρικής μαγείας.

Απολαύστε τον:

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ