ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Πιο νέα και πιο ισχυρή η Μίλαν"

Μπερλουσκόνι: "Πιο νέα και πιο ισχυρή η Μίλαν"

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Μίλαν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και χωρίς περαιτέρω προσθήκεςενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ελ Σααραουί. Τι δήλωσαν Γκαλιάνι και Αλέγκρι στην "πρώτη" των ροσονέρι.

Η πρώτη συγκέντρωση της Μίλαν ενόψει της νέας σεζόν έφερε και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Μιλανέλο, με τον ισχυρό άνδρα των "ροσονέρι" να καλωσορίζει τους νέους παίκτες και να δίνει το στίγμα για τη συνέχεια:

"Ήρθα εδώ για να δώσω τις ευχές μου στον Γκαλιάνι, στον προπονητή και στους παίκτες. Μίλησα για περίπου μισή ώρα με τους νέους παίκτες, οι Πόλι και Σαπονάρα μου άρεσαν πολύ.

Ο Γκαλιάνι έθεσε ως στόχο να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ της ομάδας από τα 30 στα 25 χρόνια, πρόκειται για ένα σημαντικό άλμα.

Μπερλουσκόνι: "Πιο νέα και πιο ισχυρή η Μίλαν"

Μέσα στο 2013 κατακτήσαμε στο πρωτάθλημα περισσότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα και ενισχύσαμε την ομάδα με σημαντικούς νεαρούς παίκτες", τόνισε στις δηλώσεις του ο "καβαλιέρε" και πρόσθεσε:

"Ο Ελ Σααραουί έδειξε πως έχει ισχυρό δέσιμο με τη Μίλαν, δεν ήθελε να παίξει σε άλλη ομάδα. Είμαστε ευτυχισμένοι που έμεινε μαζί μας.

Όσον αφορά στις μεταγραφές δεν μπορώ να αποκλείσω μία περαιτέρω προσθήκη αλλά είμαστε πεπεισμένοι πως και έτσι η Μίλαν μπορεί να έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Γκαλιάνι: "Ο στόχος είναι να είμαστε στην πρώτη τριάδα"

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, τόνισε στο πλαίσιο της "πρώτης" της Μίλαν:

"Ξεκινάμε χωρίς κανένα ψυχολογικό βάρος, είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε μία ομάδα ανταγωνιστική στην Ιταλία και έτοιμη να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω πλέι οφ.

Ο στόχος είναι να φτάσουμε στις πρώτες τρεις θέσεις του πρωταθλήματος. Το 2013 μαζέψαμε 45 πόντους σε 20 παιχνίδια, 2 περισσότερους σε σύγκριση με τη Γιουβέντους".

Όσον αφορά δε στη μεταγραφική δραστηριότητα των "ροσονέρι", μίλησε για τις περιπτώσεις των Χόντα, Ρομπίνιο και Λιάιτς.

Μπερλουσκόνι: "Πιο νέα και πιο ισχυρή η Μίλαν"

"Ελπίζω ο Χόντα να μπορέσει να έρθει στη Μίλαν τον ερχόμενο Ιανουάριο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με καλή τεχνική. Οι ικανοί παίκτες είναι πάντα καλοδεχούμενοι σε αυτό το σύλλογο.

Εάν φύγει ο Ρομπίνιο θα έρθει ένας περιφερειακός επιθετικός μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λιάιτς είναι πάντα μία λύση αλλά θα πρέπει να δούμε αν η Φιορεντίνα τον αφήνει να φύγει και πόσο κοστίζει".

Αλέγκρι: "Με ήθελαν αρκετές ομάδες..."

Όσον αφορά στον Μάσιμο Αλέγκρι, αποκάλυψε πως υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για την απόκτησή του, μεταξύ των οποίων και η Ρόμα, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως προτεραιότητά του ήταν να παραμείνει στη Μίλαν.

"Με τον πρόεδρο έχουμε εξαιρετική σχέση και είμαστε έτοιμοι όλοι μαζί για μία δύσκολη και σημαντική σεζόν. Με ήθελαν αρκετές ομάδες με δεδομένες τις εξαιρετικές σεζόν με τη Μίλαν αλλά η προτεραιότητά μου ήταν να παραμείνω στον πάγκο των ροσονέρι".

* Φωτογραφία από τη σημερινή "πρώτη" της Μίλαν, με τους Αντριάνο Γκαλιάνι και Μάσιμο Αλέγκρι να παραχωρούν συνέντευξη Τύπου μαζί με τα νέα αποκτήματα της ομάδας Αντρέα Πόλι και Ρικάρντο Σαπονάρα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ