ΜΙΛΑΝ

Μπαλοτέλι: "Να μην μιλάει για μένα ο Μουρίνιο"!

Μπαλοτέλι: "Να μην μιλάει για μένα ο Μουρίνιο"!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έδωσε σόου μετά το ματς με την Πάρμα, απαιτώντας από τον Ζοζέ Μουρίνιο να μην... ασχολείται μαζί του και κάνοντας έντονα παράπονα για τον διαιτητή! Διαβάστε αναλυτικά.

O Mάριο Μπαλοτέλι έφτασε τα 4 γκολ με τη Μίλαν σε τρία μόλις παιχνίδια, σκοράροντας και κόντρα στην Πάρμα με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ, και μετά το τέλος της αναμέτρησης φρόντισε να στρέψει πάνω του για μία ακόμα φορά τα δημοσιότητας.

"Τώρα είμαστε τρίτοι, όμως αυτό που λέω πάντα είναι πως -αν και είναι σχεδόν απίθανο φέτος- ο στόχος της Μίλαν είναι η πρώτη θέση.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport όπου δεσπόζει ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Το ματς με τη Μπαρτσελόνα θα είναι σημαντικό, θα προσπαθήσω να βοηθήσω απ'έξω", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός φορ (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τη Μίλαν στην Ευρώπη για φέτος), για να αναφερθεί στη συνέχεια σε Μουρίνιο.

"Ο Μουρίνιο ας μην μιλάει για μένα", ήταν το σχόλιό του με αφορμή την προ ημερών τοποθέτηση του Πορτογάλου για την επιστροφή Μπαλοτέλι στην Ιταλία, με τον "Super Mario" να προσθέτει με νόημα:

"Αυτό που πρέπει να σκέφτεται εκείνος είναι πως θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα του, τη Ρεάλ Μαδρίτης".

Μπαλοτέλι: "Να μην μιλάει για μένα ο Μουρίνιο"!

Ο Μπαλοτέλι εξέφρασε επίσης τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που είχε από τον διαιτητή στο ματς με την Πάρμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ας ξαναδεί το ματς ο διαιτητής. Εάν σφύριζε πιο συχνά δεν θα αποχωρούσα από το γήπεδο με όλα αυτά τα σημάδια στα πόδια μου.

Εάν κάποια φάουλ που μου έγιναν τα είχα κάνει εγώ σε αντίπαλο, θα είχα πάρει κίτρινη κάρτα και ίσως θα είχα αποβληθεί".

Μίλαν - Πάρμα 2-1 (Highlights)

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ