ΜΙΛΑΝ

Μπάκα: "Μένω και βάζω άλλα 20 γκολ"

Μπάκα: "Μένω και βάζω άλλα 20 γκολ"

Ο Κάρλος Μπάκα όχι μόνο δεν θα αφήσει την Μίλαν αυτό το καλοκαίρι για χάρη της Γουέστ Χαμ αλλά στέλνει μήνυμα πως θα πετύχει άλλα 20 γκολ με τη ροσονέρα φανέλα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οριστικό φινάλε στην αμφιβολία και στην αγωνία των τιφόζι της Μίλαν. Ο Κάρλος Μπάκα φλέρταρε έντονα με την Γουέστ Χαμ αυτό το καλοκαίρι όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" ναυάγησε οριστικά η μετακίνησή του στους Λονδρέζους και θα είναι κάτοικος "San Siro" και τη νέα σεζόν.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε το εν λόγω μέσο ο Κολομβιανός φορ είχε εκμυστηρευτεί πριν μερικές ημέρες σε κάποιους φίλους του πως "Αισθάνομαι καλά στην Μίλαν, εάν μείνω θα βάλω άλλα 20 γκολ".

Μπάκα: "Μένω και βάζω άλλα 20 γκολ"

Σημειώνεται πως 20 γκολ ήταν ο απολογισμός του στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Μίλαν (τρίτος σκόρερ στη Serie A με 18 γκολ, σκόραρε δις και στο Coppa Italia), με τον Μπάκα να αναμένεται απόψε να ηγηθεί της επίθεσης της Μίλαν στη Γερμανία κόντρα στην Φράιμπουργκ, στο τελευταίο φιλικό των Μιλανέζων ενόψει της έναρξης του ιταλικού πρωταθλήματος.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ