ΜΙΛΑΝ

Μουντάρι: "Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου"

Μουντάρι: "Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου"

Ο Σάλεϊ Μουντάρι εμφανίστηκε ενθουσιασμένος στην πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Μίλαν, χαρακτηρίζοντας τους "ροσονέρι" ως ομάδα μοναδική. Τι είπε για το 4-0 επί της Άρσεναλ και Μουρίνιο.

Μετά από την ολοκλήρωση του Κόπα Άφρικα και την κατάκτηση της 4ης θέσης με τη φανέλα της Γκάνας, ο Σάλεϊ Μουντάρι επέστρεψε στην Ευρώπη και ξεκίνησε την Πέμπτη (16/2) την περιπέτειά του με τη Μίλαν .

Ο Γκανέζος πρώην άσος της Ίντερ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Μιλανέλο για λογαριασμό των πρωταθλητών Ιταλίας, και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του.

"Είμαι πολύ συγκινημένος για το γεγονός ότι μετακινήθηκα από την Ίντερ στη Μίλαν, είναι κάτι το εκπληκτικό, ένα σημαντικό άλμα στην καριέρα μου.

Αυτή η ομάδα είναι μοναδική, είναι η ομάδα που έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στον κόσμο.

Έρχομαι με μεγάλο ενθουσιασμό για να τα πάω καλά και να έχω επιτυχίες", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο 27χρονος άσος, και πρόσθεσε:

"Εγώ κάνω τη δουλειά μου και ο προπονητής θα αποφασίσει που θα με βάλει να παίξω, εγώ τίθεμαι στη διάθεσή του. Εάν είμαι στην πιο δυνατή ομάδα της Ιταλίας;

Όχι, είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου".

Κληθείς επίσης να σχολιάσει το εντυπωσιακό 4-0 της Μίλαν επί της Άρσεναλ το βράδυ της Τετάρτης , ο Μουντάρι ανέφερε: "Είδα τους συμπαίκτες μου κόντρα στην Άρσεναλ, ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς και είχαμε μία μεγάλη απόδοση μέχρι το φινάλε.

Δικαιούμασταν απόλυτα τη νίκη. Το παρελθόν; Ο Μουρίνιο (σ.σ άλλοτε προπονητής του στην Ίντερ) είναι ένας μεγάλος προπονητής, ξέρει τι θέλει και ξέρει να διαλέγει, εγώ όμως είμαι εδώ.

Το παρελθόν δεν μετράει, αυτό που με νοιάζει είναι να κερδίζω με αυτή τη φανέλα".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ