ΜΙΛΑΝ

Μιχάιλοβιτς: "Ζηλεύω τη θέση της Ίντερ στη βαθμολογία"

Μιχάιλοβιτς: "Ζηλεύω τη θέση της Ίντερ στη βαθμολογία"

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς τόνισε πως η Μίλαν δεν θα συμβιβαστεί με την ισοπαλία κόντρα στην Ίντερ καθώς μόνο με τρίποντο θα παραμείνει ζωντανή στο κόλπο του Champions League.

Η Μίλαν κατεβαίνει στο κυριακάτικο "Derby della Madonnina" υπολειπόμενη 8 πόντων της Ίντερ και ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς ξεκαθάρισε πως για τους "ροσονέρι" δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης αν θέλουν να παραμείνουν στη μάχη της εξόδου στο Champions League.

"Για μας το ντέρμπι ισοδυναμεί με μία από τις τελευταίες ελπίδες μας για να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις ενώ η Ίντερ θέλει τη νίκη για να παραμείνει εκεί. Τι ζηλεύω από την Ίντερ;

Τη θέση της στη βαθμολογία που είναι καλύτερη από τη δική μας. Το ντέρμπι είναι σαν ένα ασανσέρ. Πηγαίνεις στην κορυφή ή κατευθείαν στο υπόγειο. Πάντα παίζουμε για τη νίκη και δεν υπάρχει περίπτωση να βολευτούμε με την ισοπαλία", τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ο Σέρβος τεχνικός, και πρόσθεσε:

"Στα τελευταία ματς η Ίντερ βρίσκεται σε πτώση, εμείς έχουμε μαζέψει περισσότερους πόντους αλλά αυτά δεν μετρούν στο ντέρμπι. Θα νικήσει η ομάδα που έχει περισσότερη θέληση, περισσότερο θάρρος και αυτή που θα κάνει τα λιγότερα λάθη.

Η Ίντερ έχει 8 πόντους περισσότερους από εμάς, εμείς θα μπορούμε να είχαμε 6-7 περισσότερους και έχουμε την ευθύνη που δεν τα καταφέραμε".

Μιχάιλοβιτς: "Ζηλεύω τη θέση της Ίντερ στη βαθμολογία"

Επιπλεον, ο τεχνικός των "ροσονέρι" έβγαλε στη... σέντρα τον Μάριο Μπαλοτέλι, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον υπολογίζει για βασικό καθώς δεν τον ικανοποίησε με την εμφάνισή του απέναντι στην Αλεσάντρια για τα ημιτελικά του Coppa Italia.

"Είδα την κατάσταση του Μπαλοτέλι στο Κύπελλο. Αυτός και ο Μπόατενγκ δεν είναι σε φόρμα για να ξεκινήσουν βασικοί. Όταν σκοράρει πρέπει να το χαίρεται όμως αυτός δείχνει να μην έχει διάθεση να το κάνει. Είναι σαν να είσαι με μία γυναίκα και να μην ξέρεις να της πεις "σε αγαπώ".

Ο Μιχάιλοβιτς σχολίασε επίσης με γλαφυρό τρόπο την μεταγραφική ενίσχυση στην οποία προχώρησε η Ίντερ τον Ιανουάριο, με τελευταία προσθήκη αυτή του Έντερ από τη Σαμπντόρια.

"Έχω χάσει το μέτρημα με τους παίκτες που υπέγραψε η Ίντερ. Το άλμπουμ της Panini θα πρέπει να προσθέσει σελίδες για να τους χωρέσει όλους. Πέρα από τα αστεία, ο Έντερ είναι σπουδαίος παίκτης και θα πρέπει να συγχαρούμε την Ίντερ για το απόκτημά της. Μακάρι να τον είχαν πάρει μετά το ντέρμπι, τη Δευτέρα..."

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ