ΜΙΛΑΝ

Κόντε όπως... Αλ Πατσίνο!

Κόντε όπως... Αλ Πατσίνο!

Διαβάστε για ποιο λόγο ο Τζενάρο Γκατούζο συνέκρινε τον Αντόνιο Κόντε με τον Αλ Πατσίνο αλλά και τι απάντησε σε ερώτηση για το αν εκείνος θα πήγαινε στη Γιουβέντους.

Ο τεχνικός της Γιουβέντους προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα πως οι παίκτες του "θα φτύσουν αίμα" μέχρι το τελευταίο ματς της σεζόν με στόχο το σκουντέτο, και το ωραίο της υπόθεσης είναι πως μετά από αυτή την τοποθέτηση η "βέκια σινιόρα" προσπέρασε τη Μίλαν και ανέβηκε μόνη της στην κορυφή της Serie A.

Τα λόγια του Αντόνιο Κόντε εντυπωσίασαν μάλιστα ακόμα και τον Τζενάρο Γκατούζο, με τον άσο της Μίλαν να τον συγκρίνει με τον σταρ του Χόλιγουντ, Αλ Πατσίνο, έχοντας στο μυαλό του πως έχει παίξει στο σινεμά τους διάσημους ρόλους των "Κορλεόνε" και "Μοντάνα".

"Ο Κόντε έμοιαζε σαν τον Αλ Πατσίνο που μιλούσε στην ομάδα. Όταν τον άκουσα, πήδηξα από τον καναπέ και άρχισα να κάνω ασκήσεις γυμναστικής.

Η Γιουβέντους δίνει τα πάντα εντός και εκτός γηπέδου αλλά αυτό δεν είναι κάτι που με ενοχλεί", τόνισε ο δυναμικός μέσος, ο οποίος εμφανίστηκε δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι ο Πίρλο φαίνεται να παίζει διαμεσολαβητικό ρόλο για την μεταπήδηση των Νέστα και Ζέεντορφ στη Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι.

"Δεν ήταν ωραίο να ακούω ότι ο Πίρλο θέλει τον Νέστα και τον Ζέεντορφ στη Γιούβε; Εγώ; Όχι, ο Πίρλο δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί μου".

Διαβάστε για τη νίκη της Μίλαν στη Βερόνα επί της Κιέβο που την επανέφερε στην πρώτη θέση του πίνακα (με ματς παραπάνω).

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ