ΜΙΛΑΝ

Ιντσάγκι, ο χειρότερος της εποχής Μπερλουσκόνι

Ιντσάγκι, ο χειρότερος της εποχής Μπερλουσκόνι

Κάποτε ο Φιλίπο Ιντσάγκι ήταν το είδωλο των οπαδών της Μίλαν στο "San Siro". Τώρα έφτασε να είναι ο χειρότερος τεχνικός της Μίλαν επί προεδρίας Μπερλουσκόνι από πλευράς αποτελεσμάτων!

Χειρότερα δεν γίνεται... Με την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) που υποχρεώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής κόντρα στην Έμπολι η Μίλαν υποχώρησε κάτω από τη μέση της βαθμολογίας (11η) και με τη διαφορά της πλέον από την 3η Νάπολι να είναι στους 42 βαθμούς η έξοδος στο νέο Champions League θα πρέπει να θεωρείται όνειρο θερινής νυκτός.

Πριν από μερικούς μήνες ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διατυμπάνιζε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του Ιντσάγκι και των ποδοσφαιριστών του ( "δεν θα άλλαζα το ρόστερ της Μίλαν με καμίας άλλης ομάδας" δήλωνε δημόσια), όλοι τώρα όμως αναρωτιούνται πόσες ευκαιρίες θα δώσει ακόμα στον "Super Pippo".

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα σχεδόν 30 χρόνια που βρίσκεται στο διοικητικό τιμόνι της Μίλαν ο Μπερλουσκόνι, ο Ιντσάγκι έχει τα χειρότερα αποτελέσματα από κάθε άλλον προπονητή στα 23 πρώτα ματς της σεζόν, με τον μέσο όρο κερδισμένων πόντων του ανά ματς να είναι 1,304 και να βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τον Σουηδό Νιλς Λίντχολμ που ήταν στην τεχνική ηγεσία των "ροσονέρι" από το 1984 μέχρι το 1987.

Επιπλέον, σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει για την ομάδα του Μιλάνου καθώς από τους 29 βαθμούς που είχε μαζέψει με τον Αλέγκρι στον πάγκο της στις πρώτες 23 αγωνιστικές (λίγο πριν γίνει η αντικατάστασή του), φέτος έχει μόλις έναν παραπάνω!

Ιντσάγκι, ο χειρότερος της εποχής Μπερλουσκόνι

"Πίπο, έληξε ο χρόνος", είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Gazzetta dello Sport", με την εφημερίδα να αναφέρει πως αν γίνει γκέλα και στο εντός έδρας ματς με την Τσεζένα τότε θα δει την πόρτα της εξόδου, με τον Μάουρο Τασότι να είναι έτοιμος για να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή.

Σημειώνεται πως σε ψηφοφορία που "τρέχει" στην ιστοσελίδα της "Gazzetta dello Sport" αναφορικά με την κρίση στους Μιλανέζους, σχεδόν 7 στους 10 θέλουν άμεση αλλαγή στην άκρη του πάγκου με τον Τασότι αντί του Ιντσάγκι ενώ μόνο 3 στους 10 επιθυμούν να παραμείνει ο πρώην φορ των "ροσονέρι" στον πάγκο.

Μίλαν - Έμπολι 1-1

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ