ΜΙΛΑΝ

Η διοίκηση στηρίζει Αλέγκρι

Η διοίκηση στηρίζει Αλέγκρι

Η Μίλαν γνώρισε την 3η ήττα της στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, όμως ο Αντριάνο Γκαλιάνι ξεκαθάρισε πως τόσο εκείνος όσο και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξακολουθούν να στηρίζουν τον προπονητή.

"Ο Αλέγκρι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μου όπως και αυτής του προέδρου Μπερλουσκόνι", ξεκαθάρισε μετά το τέλος του αγώνα στο "Φρίουλι" (νίκη με 2-1 για την Ουντινέζε επί της Μίλαν) ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, με τον Αλέγκρι από την πλευρά του να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου:

"Ακόμα και σήμερα η ομάδα γνώρισε την ήττα παίζοντας καλά. Πρέπει να βελτιωθούμε επειδή υποπέσαμε σε λάθη στις φάσεις των γκολ.

Ansa

Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά πρέπει να παραμείνει ήρεμη. Έχουμε όλα τα φόντα για να ανακάμψουμε.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον αλλά επαναλαμβάνω πως σήμερα η εμφάνιση ήταν καλή, κυρίως όταν μείναμε με εννεα παίκτες", τόνισε ο τεχνικός των "ροσονέρι", για να συμπληρώσει:

"Δεν έχει νόημα πια να μιλάμε για όσους έφυγαν. Είναι μία διαφορετική χρονιά: έχουμε πολλούς νέους παίκτες και έχουμε ανάγκη από χρόνο, για να επιστρέψουν και κάποιοι τραυματίες.

Massimiliano Allegri a Udine. Afp

Πάντως η ομάδα βελτιώθηκε και είμαι ήρεμος. Χάσαμε μεν, αλλά όταν βλέπεις την ομάδα να παίζει με τέτοιο κουράγιο, με εννέα παίκτες, αυτά είναι πράγματα που σε γεμίζουν με δύναμη και αυξάνουν την αυτοεκτίμησή σου".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ