ΜΙΛΑΝ

Η επική ατάκα Ραϊόλα για Ντοναρούμα

Ac Milan's goalkeeper Gianluigi Donnarumma jumps for the ball during the Italian Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at Giuseppe Meazza stadium in Milan, 28 october 2015.  ANSA / MATTEO BAZZI
Ac Milan's goalkeeper Gianluigi Donnarumma jumps for the ball during the Italian Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at Giuseppe Meazza stadium in Milan, 28 october 2015. ANSA / MATTEO BAZZI ANSA

Ο Μίνο Ραϊόλα ρωτήθηκε για την επικείμενη πρόταση της Τσέλσι ύψους 38.000.000 ευρώ για τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα και φρόντισε να δώσει μία αποστομωτική απάντηση.

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα εντυπωσιάζει στην πρώτη του σεζόν κάτω από την εστία της Μίλαν αν και έκλεισε τα 17 του χρόνια μόλις τον περασμένο μήνα και σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" η Τσέλσι είναι έτοιμη να προσφέρει 38.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει .

Την ίδια ώρα πάντως η Μίλαν εμφανίζεται διατεθειμένη να του ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το 2019 δίνοντάς του πάνω από 1.000.000 ευρώ το χρόνο, ενώ και ο Μίνο Ραϊόλα δεν φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από το ποσό που δίνουν οι Λονδρέζοι για τον πελάτη του.

Η επική ατάκα Ραϊόλα για Ντοναρούμα

Η Τσέλσι είναι μία από τις πολλές ομάδες που ορέγονται την απόκτηση του 17χρονου ικανότατου πορτιέρε της Μίλαν

"Σε εμένα δεν έχει φτάσει αυτή η πληροφορία για το ενδιαφέρον της Τσέλσι. Εάν έγινε κάποια πρόταση, αυτή θα έγινε προς τη διοίκηση της Μίλαν. Εγώ δεν ξέρω το παραμικρό για αυτή την ιστορία.

Μάλιστα, εάν είναι αληθινή η προσφορά των 38.000.000 ευρώ, σας λέω πως επενδύω εγώ αυτά τα χρήματα για να αποκτήσω τα δικαιώματα του Τζίτζι", δηλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μάνατζερ, δείγμα του πόσο πιστεύει στην αξία του παίκτη, τόσο την αγωνιστική όσο και σε αυτήν που έχει στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ