ΜΙΛΑΝ

Η αχίλλειος πτέρνα της Μίλαν

Η αχίλλειος πτέρνα της Μίλαν

Η Μίλαν έφτασε κοντά στην εκτός έδρας νίκη στο Τορίνο όμως προδόθηκε ξανά από την αδυναμία της στις στημένες φάσεις. Διαβάστε για τα γκολ που έχει δεχτεί φέτος από εκτελέσεις κόρνερ.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και η ρήση αυτή ταιριάζει γάντι στη φετινή Μίλαν, η οποία αν και βρισκόμαστε στην 18η αγωνιστική της Serie A εξακολουθεί να παρουσιάζεται ανεπείδεκτη μαθήσεως στην αμυντική της γραμμή.

Το βράδυ του Σαββάτου οι "ροσονέρι" προηγήθηκαν νωρίς κόντρα στην Τορίνο, μόλις στο 3', με το εύστοχο πέναλτι του Μενέζ, όμως παρότι έφτασαν κοντά στο να φύγουν με το τρίποντο που θα τους έφερνε κοντά στην προνομιούχο 3η θέση, ισοφαρίστηκαν στο 81'.

Αυτό έγινε με την κεφαλιά του Γκλικ μετά από εκτέλεση κόρνερ από πλευράς γηπεδούχων, με το... ενοχλητικό στοιχείο σε αυτό το γκολ για τους φίλους των Μιλανέζων να είναι πως έχουν ξαναδεί πολλάκις αυτό το έργο τη φετινή σεζόν.

Η αχίλλειος πτέρνα της Μίλαν

Την περασμένη αγωνιστική η Σασουόλο πήρε τη νίκη με 2-1 στο "Σαν Σίρο", με τον Σιμόνε Τζάτζα να σκοράρει το νικητήριο γκολ με απευθείας σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ ενώ συνολικά η ομάδα του Φιλίπο Ιντσάγκι έχει δεχτεί 8 γκολ στο πρωτάθλημα μετά από κόρνερ αντιπάλων!

Ο αριθμός αυτός είναι αναμφίβολα πολύ μεγάλος για μία ομάδα του επιπέδου της Μίλαν αλλά και των υψηλών στόχων που έχει θέσει φέτος (3η θέση που οδηγεί στο CL) ενώ αν λάβει κανείς υπόψη πως συνολικά έχει δεχτεί 21 γκολ διαπιστώνει πως το 38% των εις βάρος της γκολ της έχουν προέλθει από κόρνερ!

Δείτε τα ματς στα οποιά η Μίλαν έχει δεχτεί κόρνερ στη φετινή Serie A:

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ