ΜΙΛΑΝ

Η απάντηση του Μπερλουσκόνι στην Ίντερ

Η απάντηση του Μπερλουσκόνι στην Ίντερ

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλει να κάνει ρελάνς μετά τις μεταγραφές της συμπολίτισσας Ίντερ και να φέρει στη Μίλαν τους Ματία Ντέστρο και Αξέλ Βιτσέλ.

H Ίντερ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μεταγραφικά ψώνια του Ιανουαρίου καθώς απέκτησε (με τη μορφή δανεισμού) τους Ποντόλσκι και Σακίρι και το γεγονός αυτό μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει στο στρατόπεδο της Μίλαν.

Όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ετοιμάζεται να "απαντήσει" στον ισχυρό άνδρα της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ, κάνοντας δύο "δώρα" στον Φιλίπο Ιντσάγκι, προκειμένου να κάνει πιο ισχυρή την ομάδα του από τη μέση και μπροστά.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο μεγάλοι στόχοι των "ροσονέρι" είναι ο 28χρονος διεθνής Βέλγος μέσος της Ζενίτ, Αξέλ Βιτσέλ, και ο Ιταλός της Ρόμα, Ματία Ντέστρο, με αμφότερους τους παίκτες να έχουν μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Μίλαν.

Ο Βιτσέλ είχε βρεθεί στη μεταγραφική λίστα τους και το καλοκαίρι του 2013 όταν και τότε αγωνιζόταν στη Ζενίτ ενώ τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου ο Μπερλουσκόνι είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να αποκτήσει από τη Ρόμα τον Ματία Ντέστρο και όχι τον... Πάμπλο Οσβάλντο.

"Τον Ντέστρο θα τον έπαιρνα σίγουρα στη Μίλαν. Ο Οσβάλντο ξεπερνάει τα όρια ηλικίας που έχουμε θέσει", είχε δηλώσει τότε ο Μπερλουσκόνι, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως τώρα είναι διατεθειμένος να προσφέρει μέχρι και 17.000.000 για τον παίκτη.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ