ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Υπάρχει θετική αύρα στη Μίλαν"

Db Verona 24/08/2013 - campionato di calcio serie A / Verona-Milan / foto Daniele Buffa/Image Sport
nella foto: Adriano Galliani
Db Verona 24/08/2013 - campionato di calcio serie A / Verona-Milan / foto Daniele Buffa/Image Sport nella foto: Adriano Galliani WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος με όσα βλέπει και τόνισε ότι οι προσθήκες των τελευταίων ημερών ήταν αρκετά σημαντικές.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τη Μίλαν, η οποία στην πρεμιέρα νίκησε τη Λάτσιο με 3-1. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για τη συνέχεια με δηλώσεις του στο "Sky Italia" και στάθηκε στις μεταγραφές των Μάρκο φαν Χίνκελ, Φερνάντο Τόρες και Τζάκομο Μποναβεντούρα που έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

"Υπάρχει μία θετική αύρα στον αέρα και ο Μπερλουσκόνι έχει επιστρέψει με μεγάλο ενθουσιασμό για να ηγηθεί του συλλόγου. Ο Φαν Χίνκελ τα πηγαίνει καλά και ο Ιντζάγκι μίλησε με πολύ καλά λόγια για εκείνον. Τόρες και Μποναβεντούρα, επίσης, προσαρμόζονται καλά. Αυτές οι τρεις προσθήκες των τελευταίων ημερών θα μας επιτρέψουν να έχουμε περισσότερες τακτικές παραλλαγές".

Όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου είπε: "Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε 35.000 θεατές, αλλά εκτός αυτού αισθάνθηκα ότι υπήρχε μία θετική αύρα στις κερκίδες. Αν όλα πάνε καλά με την Πάρμα αυτό το Σαββατοκύριακο, τότε θα μπορούσαμε να έχουμε 80.000 θεατές με τη Γιουβέντους. Θα ήταν πολύ ωραίο".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ