ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Τέβες ή... κανείς"

Γκαλιάνι: "Τέβες ή... κανείς"

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε πως η Μίλαν θα περιμένει μέχρι τέλος Γενάρη τον Κάρλος Τέβες και πως αυτός είναι ο μοναδικός στόχος για την επίθεση. Ρομπίνιο: "Δεν γυρνώ στη Σάντος".

"Τον περιμένουμε μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς", τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Ιταλίας, και πρόσθεσε:

"Εάν ο Κασάνο δεν αντιμετώπιζε αυτά τα προβλήματα υγείας δεν θα είχαμε ασχοληθεί με μεταγραφές. Ο Μάξι Λόπες δεν θα έρθει: ή ο Τέβες ή κανείς".

Ο Ρομπίνιο απάντησε στα σενάρια περί Σάντος

Εν τω μεταξύ, ο Ρομπίνιο πήρε θέση αναφορικά με τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2012 στη Σάντος, στη χρονιά της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του βραζιλιάνικου συλλόγου, με τον επιθετικό των "ροσονέρι" να ξεκαθαρίζει με σημερινές του δηλώσεις:

"Δύο χρόνια πριν (σ.σ πήγε δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι στη Σάντος) ήταν διαφορετική η κατάσταση.

Στη Σίτι ήμουν στενοχωρημένος και ανικανοποίητος, είχα ανάγκη να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Τώρα είναι διαφορετικά, στη Μίλαν υπάρχει χώρος για μένα και είμαι καλά.

Συνεπώς είναι δύσκολο να επιστρέψω τώρα, αν και αγαπώ τη Σάντος και όταν πρόκειται για την ομάδα της καρδιάς μου είμαι πάντα ανοιχτός σε πιθανή συνεργασία στο μέλλον".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ