ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Που είναι το fair play της Τσέλσι;"

Γκαλιάνι: "Που είναι το fair play της Τσέλσι;"

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι παραδέχτηκε ιπποτικά ότι η Ίντερ ήταν η πρωταθλήτρια των χειμερινών μεταγραφών στην Ιταλία ενώ πέταξε "καρφί" για τα 80.000.000 ευρώ που δαπάνησε η Τσέλσι για Τόρες και Λουίζ.

"Η Ίντερ είναι η ο ομάδα που ενισχύθηκε περισσότερο, ακολούθησε η Γιουβέντους και μετά μερικές άλλες.

Εγώ δεν μπορώ να βαθμολογήσω τον εαυτό μου για τις μεταγραφές που έκανε η Μίλαν, ωστόσο δεν φοβάμαι κανέναν", τόνισε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Μίλαν στο πλαίσιο σημερινής συνεδρίασης της Λίγκας, για να μιλήσει κατόπιν και για την έκπληξη της τελευταίας στιγμής με την προσθήκη του Λεγκροτάλιε.

"Με τον τραυματισμό του Αμπροζίνι κατάλαβα ότι ο προπονητής μας ήταν υποχρεωμένος να μετατοπίσει στα χαφ τον Τιάγκο Σίλβα, όμως για να γίνει κάτι τέτοιο χρειαζόταν ένας κεντρικός αμυντικός. Έτσι σκέφτηκα τον Λεγκροτάλιε.

Ήταν γενναία η κίνηση του Αλέγκρι να βάλει στον άξονα τον Τιάγκο που είναι εκπληκτικός παίκτης και έχει γρήγορα τρεξίματα. Ο Πάτο είναι και αυτός πρωταθλητής, δεν έχει ανάγκη ούτε από μαστίγιο ούτε από καρότο".

Ερωτηθείς επίσης για το τεράστιο άνοιγμα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος δαπάνησε υπέρογκα ποσά για να πάρει στην Τσέλσι τους Φερνάντο Τόρες και Νταβίντ Λουίζ, και όλα αυτά παρά το δεδομένο χρέος 83.000.000 ευρώ που βαραίνει τους Λονδρέζους, ο Γκαλιάνι ήταν ιδιαίτερα δηκτικός:

"Όλοι μιλούν για οικονομικό fair play και όμως ξοδεύουν σαν τρελοί. Η Τσέλσι ενισχύθηκε με εκπληκτικό τρόπο, ξόδεψαν 80.000.000 ευρώ, δεν ξέρω πότε θα μπει τέλος στο οικονομικό fair play..."

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ