ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Ο Μπαλοτέλι χρειάζεται αγάπη"!

Γκαλιάνι: "Ο Μπαλοτέλι χρειάζεται αγάπη"!

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι εξήγησε για ποιό λόγο το φετινό Μίλαν-Ίντερ διαφέρει από εκείνα των προηγούμενων ετών ενώ άφησε ανοιχτό παράθυρο για την μετακόμιση του Μάριο Μπαλοτέλι στους "ροσονέρι".

"Υπάρχει λίγη ένταση, αν και είμαστε στο 70ο ντέρμπι επί εποχής Μπερλουσκόνι (σ.σ 50ο στη Serie A).

Τα τελευταία χρόνια δεν μάχονταν και οι δύο ομάδες μέχρι τέλους για το σκουντέτο και υπάρχει περισσότερη ένταση συγκριτικά με το παρελθόν, όμως εγώ είχα περισσότερο άγχος στα ντέρμπι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ματς του Σαββάτου με την Ίντερ δεν είναι καθοριστικό. Η τελευταία αγωνιστική θα είναι καθοριστική εάν οι δύο ομάδες που πάνε για τον τίτλο έχουν διαφορά 3 ή και λιγότερους πόντους. Θα είναι λοιπόν σημαντικό το ντέρμπι, αλλά όχι καθοριστικό.

Αν μπορύν να ξαναμπούν στο κόλπο του τίτλου Νάπολι και Ουντινέζε; Σε 8 αγωνιστικές μπορούν να συμβούν τα πάντα και δεν παίζει ρόλο το πρόγραμμα με δεδομένο ότι εμείς χάσαμε πόντους κόντρα στη Μπάρι και στην Παλέρμο και ενώ είχαμε νικήσει Νάπολι και Γιουβέντους", τόνισε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν αναφορικά με το "ντέρμπι της Μαντονίνα", για να μιλήσει κατόπιν για την απουσία του Ιμπραχίμοβιτς.

"Πως υποδεχτήκαμε την μείωση της ποινής του παίκτη από 3 σε 2 αγωνιστικές; Με σιωπή... Ο Ίμπρα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, όχι μόνο για αυτά που κάνει στην επίθεση αλλά και για την βοήθεια που δίνει στην άμυνα στα κόρνερ".

Όταν δε του έγινε ερώτηση για τον "προβληματικό" στη Μάντσεστερ Σίτι, Μάριο Μπαλοτέλι, τον οποίο παρακολουθεί η Μίλαν εδώ και αρκετό καιρό, ο Γκαλιάνι απάντησε αφοπλιστικά.

"Πώς μπορούν να λυθούν τα προβλήματά του; Ο Μπαλοτέλι έχει ανάγκη από το να αγαπηθεί. Εάν η Μίλαν είναι έτοιμη να του την προσφέρει; Υπάρχει χρόνος, θα δούμε στο μέλλον. Η αγάπη κάνει καλό σε όλους...".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ