ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Eίμαστε ακόμα μπροστά από την Ίντερ"

Γκαλιάνι: "Eίμαστε ακόμα μπροστά από την Ίντερ"

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι δεν απογοητεύεται μετά την ήττα από την Ίντερ διατηρώντας την αισιοδοξία του για την Μίλαν.

Η απογοήτευση δεν είναι μία λέξη που ταιριάζει στον Αντριάνο Γκαλιάνι. Παρά την ήττα της Μίλαν από την Ίντερ, ο Γκαλιάνι δεν χάνει τις ελπίδες του για την κατάκτηση του σκουντέτο, μειώνοντας την σημασία της νίκης των "νερατζούρι".

Η διαφορά των πέντε βαθμών από την "αιώνια" αντίπαλο καθησυχάζει τον Γκαλιάνι που κοιτάζει μπροστά και συγκεκριμένα το ματς με την Νοβάρα για το κύπελλο Ιταλίας.

" Ήταν ξεκάθαρο ότι όποια ομάδα σκοράρει θα κερδίσει το ματς. Είμαστε ακόμα πέντε βαθμούς μπροστά από την Ίντερ και μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Ανάμεσα στην Ίντερ (32 βαθμούς) και την Γιουβέντους (38 βαθμούς) υπάρχουν πέντε ομάδες.

Αυτό που μετράει είναι η βαθμολογία. Είναι ουδέτερη και δείχνει ότι η Μίλαν είναι μπροστά από την Ίντερ και μένουν 20 αγωνιστικές. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να είχαμε κερδίσει και να περάσουμε στην πρώτη θέση της κατάταξης αλλά δεν τα καταφέραμε.

Τα άλλα αποτελέσματα μας βοήθησαν να είμαστε μόλις ένα βαθμό πίσω από την Γιουβέντους. Οι τρεις πόντοι εναντίον της Ίντερ είναι όπως και οι τρεις απέναντι στη Νοβάρα και την Κάλιαρι".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ