ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Δεν μου μιλάει πια ο Ίμπρα..."

Γκαλιάνι: "Δεν μου μιλάει πια ο Ίμπρα..."

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι αποκάλυψε ότι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν του μιλάει από τότε που πήρε μεταγραφή στην Παρί και τον δικαιολόγησε καθώς έκανε λόγο για αθέτηση υπόσχεσης από τη δική του πλευρά.

"Από τότε που πήγα στην Παρί, ο Ιμπραχίμοβιτς δεν μου μιλάει πια και δεν μπορώ να τα έχω μαζί του επειδή έχει απόλυτο δίκαιο", τόνισε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν με συνέντευξη που παραχώρησε στο "France Football" και συνέχισε:

"Ο Ιμπραχίμοβιτς δεν ήθελε να αφήσει τη Μίλαν αλλά εμείς υποχρεωθήκαμε να τον πουλήσουμε. Του είχα υποσχεθεί πως θα παρέμενε στη Μίλαν.

Την Κυριακή της τελευταίας αγωνιστικής του περυσινού πρωταθλήματος ήρθε σπίτι μου με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, και τον διαβεβαίωσα πως θα έμενε αλλά υπήρχαν καταστάσεις που ώθησαν τον σύλλογο να αλλάξει τα πλάνα του".

Όπως μάλιστα παραδέχτηκε ο Γκαλιάνι, τα 65.000.000 ευρώ που προσέφερε η Παρί Σεν Ζερμέν για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αλλά και τον Τιάγκο Σίλβα, ήταν ένα ποσό στο οποίο οι "ροσονέρι" δεν μπορούσαν να... γυρίσουν την πλάτη.

"Θα ήταν αδύνατο να φέρουμε σε ισορροπία τα οικονομικά μας χωρίς να ξεφορτωθούμε τα βαριά συμβόλαια. Έτσι πήραμε την οδυνηρή αλλά αναγκαία απόφαση να πουλήσουμε δύο μεγάλους παίκτες, τους πιο ακριβοπληρωμένους στη Μίλαν.

Ήταν μία απόφαση που βασίστηκε σε οικονομικά κριτήρια και με την οποία συμφώνησα απόλυτα".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ