ΜΙΛΑΝ

Φιλική νίκη με υπογραφή Λουίζ Αντριάνο

Φιλική νίκη με υπογραφή Λουίζ Αντριάνο

Χάρη σε δύο γκολ του Λουίζ Αντριάνο η Μίλαν νίκησε 2-0 την Φράιμπουργκ σε φιλικό προετοιμασίας, δείχνοντας καλά σημάδια ενόψει της έναρξης της Serie A (video).

Το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του Καμπιονάτο έφερε χαμόγελα στον Βιτσέντσο Μοντέλα, με την Μίλαν να επικρατεί 2-0 της Φράιμπουργκ (πρωταθλήτρια στην Τσβάιτελιγκα την περασμένη σεζόν) στο "Mage Solar Stadion" χάρη σε δύο γκολ του Λουίζ Αντριάνο.

Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 39' με κοντινό πλασέ και αφού πρώτα οι Χόντα και Μποναβεντούρα είχαν ακινητοποιήσει την γερμανική άμυνα με τον συνδυασμό τους ενώ λίγα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό σκορ εκμεταλλευόμενος λάθος γύρισμα της μπάλας από τον Ονούρ Μπουλούτ.

Φιλική νίκη με υπογραφή Λουίζ Αντριάνο

"Είμαι χαρούμενος επειδή κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Οι Μπάκα και Ντε Σίλιο θα παραμείνουν στην Μίλαν", τόνισε στο φινάλε του αγώνα ο Βιτσέντσο Μοντέλα, ο οποίος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο των Μιλανέζων απέναντι στην Τορίνο του προκατόχου του στη Μίλαν, Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Η σύνθεση της Μίλαν: Ντοναρούμα, Ντε Σίλιο (70' Γκουστάβο Γκόμεζ), Αντονέλι (91' Τζανελάτο), Παλέτα (76' Ροντρίγκο Έλι), Καλάμπρια (60' Αμπάτε), Μποναβεντούρα (80' Βίντο), Κούτσκα (60' Πόλι), Λοκατέλι (46' Μοντολίβο), Χόντα, Λουίζ Αντριάνο (60' Μπερτολάτσι), Μπάκα (85' Μάτρι)

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ